Neverovatno

Kelvin Klajn razbesneo žene širom sveta: Najavljena punija manekenka nosi broj 38! (FOTO, VIDEO)

Majla Dalbezio, koja je zapravo sporna punija mankenka, nosi veličinu koja je ispod prosečne
Vip priča
18:08h Autor:
Kelvin Klajn razbesneo žene širom sveta: Najavljena punija manekenka nosi broj 38! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram

Nedugo nakon skandala koji je izazvala promocija linije intimnog rublja kompanije Victoria's Secret, modna kuća Kelvin Klajn (Calvin Klein) razbesnela je žene širom sveta od trenutka kada je plasirala u javnost novu kampanju.

U pitanju je linija donjeg veša pod nazivom "Perfectly fit" (Savršeno zgodna), u kojoj su prvi put najavili puniju manekenku, što je obradovalo pripadnice ženskog pola.

Kako su prave žene odgovorile Viktorijinim anđelima šta je savršeno telo, pogledajte OVDE.

Međutim, ispostavilo se da "punija" manekenka, Majla Dalbezio, nosi veličinu 38, što je manje od prosečne veličine koju žene nose prenosi MSNBC News.

Na društvenim mrežama počele su žučne rasprave o još jednoj u nizu uvredi od strane modnih dizajnera, a bes je još veći upravo zato što je najavljeno da će jedna od manekenki biti žena sa kojom druge žene mogu da se poistovete.

OVDE saznajte kako je Amal Alamudin uspela drastično da smrša!

Većina ljudi je prokomentarisala da Majla nije čak ni savršeno zgodna, već mršava, a stručnjaci se pitaju šta nije u redu sa modnim dizajnerima kada tako nešto mogu da urade.

Njena težina je negde između - nije dovoljno mršava da bi bila "pravi" model, a nema ni dovoljnu težnu da bi spadala u takozvanu "plus size" kategoriju.

http://www.youtube.com/watch?v=dp_IRq8pFTk
Poznate mršavice - Da li su vam zgodne ili anoreksične, prosudite sami OVDE.

Voditeljka emisije "Morning Joe" uz ovu priču je istakla da su današnje devojčice i devojke sklone anoreksiji i da bi trebalo već jednom stati na put idealu lepote koji podrazumeva ekstremnu mršavost, a ne nazivati ga "punijim".

Uznemirujuće - koje poznate dame se hvale strukom od samo 58 cm, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs