Ona je imala 25 godina, muža i dete kada se on rodio: Žena za koju mnogi kažu da je nimfomanka, spremna je za udaju

Kris Džener ima 68 godina i kaže da je spremna da se uda za Korija Gembla (43) sa kojim je 10 godina u vezi

Vip priča
Ona je imala 25 godina, muža i dete kada se on rodio: Žena za koju mnogi kažu da je nimfomanka, spremna je za udaju
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

U najnovijoj epizodi "Karadšijanovi", Kris Džener se poverava prijateljici govoreći joj da bi mogla da se uda za Korija onaj momenat kada napuni 70 godina.

S obzirom da je ovaj par u vezi oko 10 godina, venačnje bi za mnoge bilo sasvim prirodno.

Kris Džener iza sebe ima dva braka u kojima je rodila šestoro dece, a ponosna je baka mnogobrojnim unucima.

Kris Džener
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane Kori je punih 25 godina mlađi od ove mamadžerke koja osvaja svet. On je u njen život ušao kao deo obezbeđenja, a kada su počeli da se zabavljaju mnogi su govorili da je on samo "igračka u njenom krevetu". Izgleda da se Kris svidela ova mlada igračka jer punih 10 godina ona ga ne ostavlja na miru.

"Kori me naučio da su godine samo broj, čak iako je to je*** velik broj. Sada imamo prilično dobru vezu, srećna sam, ali nemam želju da obučem dugu belu haljinu i da šetam do oltara. Bila sam tamo, uradila sam to čak dva puta," ispričala je Kris još 2018. godine.

Kris Džener
foto: Profimedia

Kris Džener odavno bije glas da je nimfomanka. Zašto? Još od suđenja O Džej Simpsonu pričalo se kako je ona završila sa njim u krevetu dok je njen muž Robert Kardašijan bio u drugoj sobi.

"Kada sam se skinuo pred njom, kada je videla s čime raspolažem, pala joj je vilica. Kasnije je završila na Hitnoj," navodno se hvalio O Džej Simpson godinama kasnije.

Kris Džener, Robert Kardašijan, o džej simpson
foto: Profimedia

Spekulacije da je upravo on njene treće ćerke Kloi Kardašijan nastavljene su čak i nakon njegove smrti. Kris Džener se nikad nije oglašavala povodom ovoga, osim što je tvrdila da je žena O Džej Simpsona bila njena najbolja prijateljica.

Bilo kako bilo, Kris iza sebe ima dva braka. Njen sadašnji partner se rodio kada je ona imala 25 godina i bila je u srećnom braku sa Robertom Kardašijanom i već imala ćerku Kortni od godinu dana.

Kori Gembel, Kris Džener
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, izgleda da joj ne pada teško to što se u nju do ušiju zaljubio mladi Kori i koji je prati u stopu već 10 godina.

Kris Džener
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs