Čuveni pevač se hvalio da je u krevet odveo 250 ljubavnica: Njegova supruga je sve slušala i trpela, a onda se desio šok

Čuveni pevač Tom Džons, imao je "stotine" afera sa ženama dok je bio u braku sa Lindom Trenčard. Ona mu je uvek bila odana i pored svega, a na kraju je skončala tužno.

Vip priča
09:53h Autor:
Čuveni pevač se hvalio da je u krevet odveo 250 ljubavnica: Njegova supruga je sve slušala i trpela, a onda se desio šok
Foto: Profimedia

Čuveni pevač Tom Džons imao je srceparajući odnos sa svojom odanom suprugom koja je bila uz njega čak i tokom njegovih višestrukih afera.

Pevač hita "Sex Bomb", 83, imao je reputaciju ženskaroša na vrhuncu svoje karijere i priznao je da je imao "stotine" afera sa ženama dok je još bio u braku sa svojom voljenom suprugom Lindom Trenčard.

Par je počeo da izlazi kada su imali samo 12 godina, a pet godina kasnije su se venčali. Samo nekoliko meseci nakon razmene zaveta u velškom gradu Treforest, Pontiprid, dočekali su svoje jedino dete, sina Marka.

Tom Džons
foto: Keystone Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Tomova karijera bila je u usponu tokom šezdesetih, a postao je superzvezda kada je objavio svoj kultni hit "It's Not Unusual" 1965. Međutim, dok je velški pevač leteo širom sveta, njegova odana supruga Linda ostala je kod kuće u Velsu sa njihovim sinom, a ubrzo je Tom počeo da ima više afera sa stotinama žena.

Priznao je da je spavao sa više od 250 žena godišnje tokom godina popularnosti - i čak je imao zasebnu prostoriju u bekstejdžu da zabavlja svoje ženske gošće.

Međutim, njegova veza sa bivšom mis sveta Mardžori Volas dovela ga je u nepriliku, pošto su joj slike para koji se drže za ruke na Barbadosu i Las Vegasu navele da joj oduzmu krunu za Mis sveta.

Tom Džons
foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Kada je Tom shvatio da će Linda saznati istinu, prekinuo je s Mardžori i priznao aferu, i otkrio da je njegova žena bila toliko besna da ga je udarila u lice.

"Stajao sam tamo i primio udarac. Udarala je i vikala“, rekao je za Sandej Tajms 2015. "Ona je najvažnija stvar u mom životu. Neverovatna žena. Linda je ljubav mog života i još uvek jeste, iako ne izgleda kao da jeste. Ni ja ne izgledam kao da jesam (nečija ljubav života), ali dajem sve od sebe."

Tom takođe ima još jednog sina o kome je retko pričao, jer je začet tokom još jedne od pevačevih afera.

Dok je bio na turneji po Americi, hitmejker je imao vezu sa manekenkom Ketrin Berkeri, a ona im je rodila sina Džonatana 1987.

Tom Džons, Linda Džons
foto: Profimedia

DNK testovi su potvrdili da je velški pevač otac, ali on navodno nikada nije upoznao svog najmlađeg sina i odbio je da govori o njemu do 2008. Tokom konferencije za novinare, on je tvrdio da je "pao na (njeno) zavođenje" i optužio Ketrin da ga je "prevarila" da ima aferu sa njom.

"To nije bilo nešto što sam planirao. Da sam to planirao, uradio bih nešto više od samo finansijske pomoći. Ali nije... Bio sam prevaren, zaista. Jednostavno sam pao na to", rekao je on svojevremeno za medije.

Uprkos njegovim stalnim neverstvima, Tom i Linda su bili u braku 59 godina do njene srceparajuće smrti 2016. od raka. Pevač je tada odao počast svojoj voljenoj ženi nakon njene smrti i rekao da mu je Linda bila ta koja mu je pomogla da "drži glavu iznad vode".

Tom Džons
foto: Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na dodeli nagrada Pride of Britain 2016. rekao je: Moraš da nastaviš, moraš, ako odustanem, neće me biti. Muzika i sve što ide uz nju me održava u životu.. I to bi ona želela. Ona mi je to rekla. I tako mi daje snagu. Znala je koliko mi to znači."

Otkako mu je žena preminula, Tom je odbacio mogućnost da ponovo pronađe ljubav i rekao da je ona i dalje ljubav njegovog života. Govoreći sa Džoom Viksom na njegovom podkastu 2021. godine, pevač je tužno rekao: "Ne, nikada više neću voleti. Bila je jedna ljubav mog života, a to je bila Linda. Drago mi je što smo živeli zajedno, ali voleo bih da je sada ovde: bili bismo stari zajedno."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs