Osvrnuli se na prošlost

Anđelina Džoli ne može da pobegne od svoje burne prošlosti: Ponovo u žiži javnosti!

Ubrzo nakon što je dobila titulu Dame, britanski mediji su podsetili javnost kakvim je životnim stilom Anđelina živela pre nego što je postala majka i supruga
Vip priča
05:44h Autor:
Anđelina Džoli ne može da pobegne od svoje burne prošlosti: Ponovo u žiži javnosti!
Foto: Fonet

Početkom ovog meseca, britanska kraljica Elizabeta dodelila je Anđelini Džoli titulu Dame. To je zacelo imalo snažan i ne tako pozitivan odjek u Engleskoj, budući da je časopis Loaded odlučio da ponovo objavi intervju koji je slavna glumica dala davne 2000. godine, prenosi Story.rs.

A, tada ništa što je pričala nije zvučalo damski. Atraktivna 39-godišnjakinja pričala je o seksu, krađi automobila i potentnim Englezima.

Zašto je Anđelina poljubila brata u usta pre 14 godina, OVDE saznajte više o tom famoznom poljupcu.

"Ja na seks ne gledam kao na nešto strašno i prljavo. Po meni je to veza koju uspostavljamo sa drugim bićem. Ako provedem dovoljno vremena sa nekim, može da me privuče. Čak i Englezi - vi ste potpuno ludi iza zatvorenih vrata", riznala je tada i dodala kako je automobili veoma uzbuđuju.

"Kada sedite za volanom i držite menjač, jurcate ulicama - to je tako seksi. Ili ako vas neko vozi, pa zatim ubrza...I to je takođe seksi. Naravno da sam imala seks u automobilu. Pobogu, pa ja dolazim iz Amerike. To je deo naše kulture. Ta velika kožna sedišta...Ooooh", nastavila je danas majka šestoro dece.

Šta je Anđelinin bivši muž rekao o glumici, saznajte OVDE.

Kada je već pričala o automobilima, otkrila je, kako prenosi Dejli Mejl, da uz pomoć vešalice, svećice i pola teniske loptice može da ukrade motor, a usudila bi se da i to uradi sa automobilom.

"Zavisi koji je auto u pitanju, ali zaista volim automobile i ne bih želela da uništim boju. Sigurna sam da bih mogla da razbijem prozor ili razvalim vrata, ali uvek je bolje da ga lagano otvorim, aktiviram alarm i uštedeti vreme. Znate na šta mislim?", upitala je novinara.

Zaključak je još jednom bio da je verovatno pričala o seksu, a ne o automobilima.

Više o venčanju Anđeline i Bred Pita, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs