Pogledajte

Nole se ne odvaja od Jelene u porodilištu: Prve fotografije novopečenih roditelja! (FOTO)

Vrlo su normalni i ne glume zvezde. Tražili su dvosoban apartman jer Novak i njena majka Vera i sestra Maja spavaju kod nje, kaže izvor
Vip priča
16:02h Autor:
Nole se ne odvaja od Jelene u porodilištu: Prve fotografije novopečenih roditelja! (FOTO)
Foto: Facebook / Novak Đoković

Novak Đoković ne odvaja se od supruge Jelene i njihovog tek rođenog sina Stefana.

Ekipa Kurira, koja boravi u Monaku od 21. oktobra - kad se supruga prvog tenisera sveta porodila, posetila je bolnički centar Princeza Grejs u Monte Karlu i ekskluzivno uslikala novopečene roditelje kad su išli u ordinaciju za previjanje.

"Iako se pronela vest da se Jelena porodila u Nici, to nije istina. Ona je Stefana donela na svet u Monte Karlu, u bolnici u neposrednoj blizini njihove zgrade, nazvanoj po princezi Grejs, supruzi princa Renijea. Vrlo su normalni i ne glume zvezde. Tražili su dvosoban apartman jer Novak i njena majka Vera i sestra Maja spavaju kod nje. U bolnici su i njihovi ljubimci, pudlice Pjer i Tesla, a svakoga dana dolazi i Jelenin otac Miomir Ristić", kaže za Kurir jedan od zaposlenih u bolnici i dodaje da se Noletova supruga još oporavlja od porođaja. Više pročitajte OVDE.

Ekskluzivne fotografije možete videti u nedeljnom izdanju Kurira, kao i pročitati o tome kako Nole brine o svojoj supruzi i sinu.

OVDE pročitajte šta je rekao Jelenin deda povodom rođenja malog Stefana - otvorio dušu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs