Drama u avionu

Aca Lukas: Leteli smo u agoniji i nismo znali da li ćemo preživeti!

Avion iz Diseldorfa u kojem je Aca bio sa ženom i ćerkom upaou jako nevreme. Posada padala, putnici vrištali i molili se bogu
Vip priča
19:44h Autor:
Aca Lukas: Leteli smo u agoniji i nismo znali da li ćemo preživeti!
Foto: Kurir Arhiva

Aca Lukas je sa suprugom Sonjom i ćerkom Viktorijom preživeo pravu dramu u avionu kad su se u četvrtak uveče vraćali iz Diseldorfa za Beograd, saznaje Kurir.

Iako su planirali da putuju u petak ujutru, Sonja je u poslednji čas zamenila karte za dan ranije kako bi stigli na proslavu rođendana pevačice Dajane Jakšić.

"Let avionom „Er Berlina 5754“ 23. oktobra delovao je sasvim uobičajeno. Uzleteli smo u 21.05, a dolazak je bio planiran za 23.20. Međutim, sve se u jednom momentu pretvorilo u horor film. Mislio sam da ćemo izginuti", priča Lukas za Kurir i opisuje užase iz vazduha.

"Ceo sat smo leteli u agoniji i nismo znali da li ćemo preživeti. Avion je negde na pola leta zahvatila snažna oluja i krenule su turbulencije kakve u životu nisam doživeo, a imao sam toliko letova, i po lepom, i po ružnom vremenu. Zgrabio sam dete i snažno je zagrlio jer mi se učinilo da ćemo se srušiti. Sonja je samo prebledela. Stjuardi su se prevrtali između sedišta, ljudi su vrištali, krstili se i molili Bogu, nisam verovao šta nam se dešava. Vladala je opšta panika jer niko nije mogao da predvidi, niti da nam garantuje kako ćemo se prizemljiti", uznemireno je ispričao folker poručivši da je, na svu sreću, posle sat vremena pilot nekako uspeo da se izbori s neverovatnim vetrom i najzad bezbedno sleti na aerodrom „Nikola Tesla“ 15 minuta posle ponoći.

Otvorio dušu - OVDE saznajte koja je Lukasova najveća greška u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs