SAV NJEGOV USPEH PAO JE U VODU KADA JE ŽENI REKAO "BILA BI KRIVA AKO BI TE SILOVAO ČOPOR CR***A": Skandal je njegovo IME

Mel Gibson ima devetoro dece i bivše žene sa kojima nije u najboljim odnosima, ali sada se ponovo vraća u igru

Vip priča
08:16h
SAV NJEGOV USPEH PAO JE U VODU KADA JE ŽENI REKAO "BILA BI KRIVA AKO BI TE SILOVAO ČOPOR CR***A": Skandal je njegovo IME
Foto: T-Pro - Yale Productions - Grandave Capital - Idiot Savant Pictures / Christophel Collection / Profimedia

Mel Gibson je neko kome je Holivud dao sve, a onda mu preko noći sve i uzeo. S jedne strane on je bio nagrađivani i najtraženiji glumac, čist talenat, neko čiji lik prodaje film. Ali njegovo ponašanje izvan filmskih setova bilo je, blago rečeno problematično.

"Imao sam zaista fantastične uspone i neke prilično jadne padove," ispričao je glumac za strane medije.

Alkohol je bio njegov kamen spoticanja, a sve je počelo 2006. godine kada je zaustavljne vidno alkoholisan.

Mel Gibson
foto: Profimedia

Tako se preko noći pretvara od miljenika do skandal majstora, a njegove homofobne izjave nisu išle u prilog njegovom imidžu.

Osim što je vređao LGBT zajednicu, vređao je i žene, ali i druge rase. A onda u javnost izlazi telefonski razgovor između Mela Gibsona i njegove supruge Oksane Grigorieve u kojem on kaže da bi ona bila kriva ako bi je "silovao čopor crn***".

Oksana je uspela da se izbori za zabranu prilaska, kako bi zaštitila sebe i ćerku, a Mel Gibson je ostao bez porodice i uloga.

Mel Gibson
foto: Profimedia

Neko vreme Holivud nije hteo ni da čuje za glumca.

A onda je polako počeo da se vraća u svet glume, sve do 2020. godine kada se javila Vinona Rajder sa pričlom da ju je Mel Gibson uvredio sa homofobičnim i antisemitskim komentarima. Ali glumac je sve to demantovao.

Gde je sada Mel Gibson?

Mel Gibson ovih dana meta je paparaca. Zašto? Viđen je u nekoliko navrata čas sa gipsom na nozi, čas na ruci. Svi se pitaju da li je dobro, ali on se ne oglašava. Priča se da snima novi film i da sarađuje sa glumcem Markom Volbergom.

O optužbama Holivuda da je homofob, rekao je:

"Nikada nisam nikome pretio ili se ponašao nepravedno prema suprotnom polu, rasi, religijskom verovanju ili seksualnosti - i tačka. Ne krivim neke ljude što to misle, jer od svog đubreta koje su čuli na tim izmišljenim trakama koje su bile vešto izmontirane.

Mel Gibson
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dopustio sam da se slučaj zatvori ali i dalje propagiram svoju nevinost. Imao sam pravo da nastavim da se borim ali sam odlučio da prekinem zarad svoje dece. Siguran sam da bi prošle godine i da bih izašao kao pobednik."

U avgustu 2011, Gibson se nagodio sa bivšom ženom. Dobila je 750.000 dolara i dvojno starateljstvo nad ćerkom Lućijom.

Od 201. godine, Mel Gibson je u ljubavi sa bivšom šampionkom u jahanju (sport u kojem se na konju izvodi gimnastika), i piscem Rosalindom Ros. Sa njom u vezi dobio je sina, njegovo deveto dete, u januaru 2017. godine u Los Anđelesu.

1 / 12 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs