VOLELA GA KAO BOGA, RODILA MU TROJE DECE, A ON JE OSTAVIO: Posle razvoda je 24 godine provela u DIVLJINI

Ljubavna priča Stivena Sigala i Keli Lebrok prepuna je zanimljivih detalja.

Celebrities
VOLELA GA KAO BOGA, RODILA MU TROJE DECE, A ON JE OSTAVIO: Posle razvoda je 24 godine provela u DIVLJINI
Foto: /Newscom / Newscom / Profimedia

Čuveni glumac Stiven Sigal, 10. aprila puni 72 godine, a još uvek izgleda mladoliko. Zanimljivo je da je glumac jedan od retkih u Holivudu, koji ističe da obožava Srbiju, a 2016. godine dobio je i državljanstvo naše zemlje.

Glumac ima veoma zanimljiva interesovanja zbog čega je često privlačio pažnju javnosti, a njegov ljubavni život takođe je bio u fokusu.

Poznato je da je glumac bio u braku sa glumicom Keli Lebrok, sa kojom je dobio troje dece. Međutim, nakon 9 godina zajedničkog života, usledio je buran razvod.

Keli Lebrok
foto: Profimedia

Keli je veoma teško podnela razvod. Medijski pritisak je bio ogroman i porodica je mnogo trpela tokom ove brakorazvodne parnice. Upravo zbog toga Keli je odlučila da se povuče iz javnosti i preko 24 godine je provela u medijskoj ilegali. Spekulisalo se čak i da ju je Stiven silovao u braku, ali o tome nikada nije želela javno da govori.

- Kad sam napustila karijeru, preselila sam se u divljinu gde sam živela bez televizora 25 godina. Učinila sam najbolje što sam mogla kao samohrana majka. Imam troje divne dece. Uvek sam se mogla vratiti svojoj karijeri, ali nikad se ne bih mogla vratiti svojoj deci. Neki ljudi mogu oboje. Ali već sam imala slavu i završila sam s njom - rekla je Keli.

Keli Lebrok, Keli Lebrok i Stiven Sigal
foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Ali, kako priče o iskupljenju i povratak na staze stare slave dobro prolaze u Holivudu, tako se i Keli vraća.

Ona danas živi u Kaliforniji na svom ranču, ali se retko pojavljuje u javnosti pa i iako ima društvene mreže, ne voli da previše pokazuje svoje lice koje je, kako fanovi tvrde, uništila estetskim korekcijama.

Sigal je imao i probleme sa zakonom nekoliko puta, a velika prašina se podigla nakon optužbi za napastovanje, za šta su ga teretile bivše kolegice. Prvu tužbu dobio je 1995. godine, a posljednjih nekoliko godina je zbog zbog istih optužbi bio česta meta novinara.

Keli Lebrok i Stiven Sigal
foto: Paul Harris / Pacific coast news / Profimedia

Možda je njegova mračna strana razlog i što se ženio četiri puta. 1974. oženio je Japanku Mijako Fujitano, ćerku svog instruktora aikida, a njihov brak je potrajao je potrajao do 1987. Zajedno su dobili sina Kentara koji se bavi glumom i ćerku spisateljicu Aiako.

Stiven Sigal
foto: Profimedia

Stiven je bio kriv za razvod od Mijako jer je započeo aferu s modelom Keli LiBrok. Zbog nje se i preselio u Ameriku i ostavio suprugu i decu u Japanu.

Glumac je 1984. oženio i koleginicu Adrjean La Rusi, ali taj brak nije bio zakonski važeći jer se još nije razveo od prve supruge. Iste godine kad je njegov razvod od Miako bio služben, rekao je 'sudbonosno da' Keli s kojom je dobio dve ćerke i sina. Njihov brak je završio 1996., a kao razlog su naveli nepomirljive razlike.

Stiven Sigal
foto: Profimedia

Stiven se 2009. oženio četvrti put, s mongolskom glumicom Erdenetijom Betšuk s kojom je dobio sina Kunzanga.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs