MILENA SE UDALA ZA 30 GODINA STARIJEG HRVATA: "Nije sve u izgledu, on je sposobniji od većine mlađih muškaraca"

Ljubavna priča Frane Lasića i njegove Milene je divna bajka koja je krunisana brakom i jednim sinom

Vip priča
08:39h
MILENA SE UDALA ZA 30 GODINA STARIJEG HRVATA: "Nije sve u izgledu, on je sposobniji od većine mlađih muškaraca"
Foto: Printscreen/ Instagram/milena.lasic

Poznati glumac i muzičar Frano Lasić (69) važi za velikog zavodnika, pogotovo ako se ima u vidu da je zaveo 30 godina mlađu Milenu sa kojom ima i sina Nikolasa.

Zanimljiva je činjenica što se poznati par nikako nije mogao dogovoriti oko imena deteta, pa su na kraju morali da nađu ime koje se oboma sviđa:

"Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohteve, on svoje... I niko nije želeo da popusti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća," ispričala je Milena svojevremeno.

Frano Lasić, Milena Lasić
foto: ATA Images

A o tome kako izgleda njihov brak u očima javnosti i kako ljudi vide razliku od 30 godina među supružnicima, ovako je Milena pričala:

"Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos," izjavila je Milena Lasić pre nekoliko godina za Story.

Milena je Franina četvrta supruga, a njihova prinova je Milenino prvo dete, dok Frano iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćerku Linu. Glumac i umetnica venčali su se u oktobru 2015. godine nakon tri godine veze, a na njihovom venčanju goste je pesmom zabavljao i sam Frano. Ubrzo nakon venčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim muzičkim angažmanima, a Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njenom umetničkom stvaralaštvu.

Iza Frane su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka. Bivši supružnici nakon razvoda ostali su prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri nedelje. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje dece, Luku i Linu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs