OTKRIVENO KAKO JE KEJTI HOLMS USPELA DA SE RAZVEDE OD TOMA KRUZA: Uzela mu milione i dete, POSLE OVOG NIJE IMAO ŠANSE

Kejti Holms očigledno nije bila tikva bez korena pa je uspela da se razvede od Toma i oda uzme sve ono što joj je pripadalo

Vip priča
17:22h Autor:
OTKRIVENO KAKO JE KEJTI HOLMS USPELA DA SE RAZVEDE OD TOMA KRUZA: Uzela mu milione i dete, POSLE OVOG NIJE IMAO ŠANSE
Foto: Profimedia

Dok šetaju Njujorkom, papraci ih prate u stopu, ali Kejti Holms i Suri Kruz se ne osvrću previše. Tu i tamo se nasmeše i nastave svojim putem. I majka i ćerka se trude da žive svoj život najbolje što mogu. Ne glume zvezde, ne prave skandale...

Ali jedna činjenica tera paparace da ih iz dana u dan neprestano prate. Suri je jedino biološko dete Tom Kruza, a Kejt je njegova bivša žena.

Međutim nikome nije jasno kako je Kejti Holms uspela da se razvede od Toma, s tim da dobije puno starateljstvo nad detetom?

Kejti Holms
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je došlo do razvoda između Kejti Holms i Toma Kruza?

Kada su se upoznali, Kejti je glumila u tinejdž seriji i sanjala o tome da jednog dana izađe sa Tomom Kruzom. On je bio megapopularan holivudski glumac, upravo razveden od Nikol Kidman.

I kao da je neki anđeo čuo iz prikrajka njenu želju, preko noći snovi su postali stvarnost. Taj veliki Tom Kruz, zaljubio se u mladu i skoro nepoznatu Kejti Holms toliko da je jako želeo da je oženi i tu želju je rekao pred javnim auditorijumom na kauču kod Opre Vinfri, skačući po njemu kako tinejdžer.

Kejti Holms, Tom Kruz
foto: GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia

I par se uskoro i venčao, da bi odmah nakon svadbe postali roditelji malene Suri. I ceo svet nije mogao da se zasiti te bajkovite ljubavi, a onda je nakon 7 godina braka, stigao i razvod.

Razlog je bila Sajentološka crkva i Tomova velika umešanost u strukture te crvke. Kejti se to nije dopadalo, a pogotovo to šta bi crkva mogla da uradi Suri, zato je odlučila da se povuče. Da izađe iz svega. Kap koja je prelila čašu bila je ta što su se članovi Sajentološke crkve uselili u njihov dom.

Iako je spolja delovalo kao da neće imati nikakve šanse, te da će Tom dobiti ono najbolje od razvoda, ipak Kejti nije bila tikva bez korena. Ona je se prvo posavetovala sa svojim ocem, stručnjakom za razvode, Martinom Holmsom.

On je uložio sve svoje napore i znanje da ćerku razvede kako treba i u tome je uspeo.

Dokumenti o razvodu u to vreme otkrivali su da će Kejti Holms svake godine primati 400.000 dolara od multimilionera Toma na račun izdržavanja deteta sve dok Suri ne napuni 18 godina.

Tom Kruz, Suri Kruz, Kejti Holms
foto: Profimedia

Holivudski glumac je takođe bio obavezan da plati Surine medicinske i stomatološke troškove, kao i njeno osiguranje, troškove školovanja i školarinu. Novac je navodno godinama uplaćivan elektronski.

Kejti je dobila isključivo starateljstvo nad njihovom ćerkom, dok je Tomu bilo dozvoljeno pravo na posete.

Tom Kruz
foto: Shutterstock

Međutim, Tom nije koristio to pravo i ćerku nije video ni čuo preko 10 godina.

S druge strane Kejti je radila sve da bude uzorna majka i da svoju ćerku odgoji najbolje što je moguće. Iako ju je Holivud godinama ignorisao nakon razvoda od Toma, ona je ipak uspela da izgradi karijeru, pa se sada bavi i režijom i produkcijom, dok njena ćerka peva par uvodnih numera u njenim novim filmovima. Ipak, iako su joj i tata i mama glumci, Suri planira da se bavi modom i njeno obrazovanje će sada teći u tom pravcu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs