KAD JE SALMA VIDELA MILIONERA, ZNALA JE DA JE ON PRAVI MUŠKARAC ZA NJU: Možda nije bio dovoljno lep, ali je bio dobar

Kako je Salma Hajek našla srodnu dušu i zadržala ljubav preko 15 godina

Vip priča
08:56h Autor:
KAD JE SALMA VIDELA MILIONERA, ZNALA JE DA JE ON PRAVI MUŠKARAC ZA NJU: Možda nije bio dovoljno lep, ali je bio dobar
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Salma Hajek je lepotica čak i na pragu 60e godine, ali ni njoj nije bilo lako da nađe svoju srodnu dušu. I sama je priznala da je imala nekoliko pogrešnih izbora pre nego što je upoznala pravog.

"Bila sam očajna dok nisma upoznala njega. On je promenio čitav moj svet."

Glumica je priznala da kada je bila mlađa, žurila je da pronađe partnera sa kojima će provesti ceo život. "Zbog te želje sam pravila velike greške i izlazila sa muškarcima sa kojima nisam trebala."

Salma Hajek
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Da sam znala da me on čeka na kraju puta upošte ne bih brinula", rekla je Salma

Svog budućeg muža, francuskog milijardera i čelnog čoveka "Keringa", druge najveće luksuzne kompanije, koja u svojem portfoliju drži brendove poput "Guči", "Balensijaga", "Yves Sainta Laurent" i mnogih drugih, Fransoaa Anrija Pinoa upoznala je 29. aprila 2006. u Veneciji.

Pino je na taj događaj došao u pratnji brata i sestre, budući da se tek razveo od žene. Organizatori događaja želeli su i neku svetsku zvezdu na otvaranju, a nakon što su pozvali Penelope Kruz i Salmu Hajek, koje su snimale film u Rimu, samo je lepa Salma pristala da dođe. Iako su se već sreli na nekim društvenim događanjima, Pino i Salma do te večeri nisu imali prilike da razgovaraju. Između njih je odmah proradila hemija pa su celo veče proveli zajedno.

Salma Hajek
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona i milioner su uplovoli u bračne vode na dan zaljubljenih 2009. godine. Njihov deceniju dug brak je prepun razumevanja i međusobnog poštovanja. "Poštujemo jedno drugo i imamo iste poglede na svet, zato smo i uspeli da održimo stras i ljubav već ovoliko godina."

"Da sam mogla da imam uvid u budućnost, rekla bih sebi: Dobićeš sjajnog muža koji će te obožavati prestani da brineš. Poštedela bih sebe toliko loših i mlakih odnosa."

Salma Hajek
foto: Profimedia

Bračni par ima ćerku Valentinu i za njih je roditeljstvo primarna stvar u životu. Osim Valentine, Franko ima i dvoje dece iz prvog braka i jedno iz veze sa manekenkom Lindom Evanđelistom. Poznat kao neko ko voli da bude u društvu lepih žena, svoju sreću je napokon pronašao i skrasio se pored Salme, sa kojom kaže da želi da dočeka starost.

"Nikad nisam bila odvojena od svog deteta duže od 2 dana. Svoje poslovne obaveze organizujem tako da ona nikad ne ispašta zbog toga. Čak sam u jednom trenutku pomišljala da se popuno odrekenem karijere zbog nje.

Salma Hajek
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Zahvaljujući nagovoru muža ona se vratila na velike ekrane. "Kada sam bila u dilemi da li nastaviti ili se povući sa javne scene rekao mi je: Nisam se oženio devojkom koja sedi kod kući i ne ostvaruje svoje ambicije. Ti si jaka žena, nema razloga da ne budeš uspešna na oba polja."

"On je moj naveći oslonac i vetar u leđa kad je napotrebnije", iskrena je ona.

"Vrlo je važno da svaka žena zapamti, samo onaj muškarac koji vas podržava i poštuje je onaj pravi. Ne pristajte ni na šta manje od toga", zaključila je glumica.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs