I oni su samo ljudi

Holivudski skandali o kojima se još uvek priča: Ališa Kiz je kradljivica tuđeg supruga!

Vudi Alen i Mia Farou su raskinuli kada je reditelj započeo ljubavnu vezu sa njenom usvojenom ćerkom, veza Džastina Timberlejka i Britni Spirs se završila zbog prevare
Vip priča
14:42h Autor:
Holivudski skandali o kojima se još uvek priča: Ališa Kiz je kradljivica tuđeg supruga!
Foto: Reuters

Oduvek je postojao veliki interes medija i javnosti za ljubavne veze i brakove slavnih osoba, pogotovo ako je taj odnos obeležio neki skandal. Evo ljubavnih priča koje su šokirale, a o njima se i dan danas priča.

Drugi razvod Kim Kardašijan

Obično par barem nekoliko godina provede u braku nakon izgovaranja sudbonosnog "da", ali to nije bio slučaj s Kim Kardašijan. Nakon što je Kim zaradila milione venčanjem za košarkaša Krisa Hamfriza, javnost je bila zgrožena kad su njih dvoje odlučili da se razvedu nakon samo 72 dana braka. Javnost je rijaliti zvezdu optužila da su se venčali samo zbog novca i pažnje i da su ismejali pojam bračne zajednice.

Koga su sve u Holivudu skandalozne veze dovele do razlaza sa partnerima i milionskih razvoda pročitajte OVDE.

Napad Krisa Brauna na Rijanu

Mnogi su bili sigurni da će Kris Braun i Rijana biti novi super muzički par poput Džej Zija i Bijonse. Međutim, njihova je veza postala glavna vest 2009. godine nakon što je Kris pretukao Rijanu. Njegova karijera je nakon toga krenula silaznom putanjom i zauvek je uništio svoj imidž "dobrog dečka". Nakon toga je par raskinuo, ali o njihovim "prijateljskim" odnosima mediji pišu i dan danas. Pevačica je nakon svega jednom prilikom izjavila da će se njih dvoje uvek voleti. Nedavno su opet viđeni zajedno i navodno su u dobrim odnosima.

Raskid Džastina Timberlejka i Britni Spirs

Džastin Timberlejk i Britni Spirs bili su savršen slavni pop par. Ona je bila velika zvezda koja je svoju nevinost čuvala za brak, a on je bio član jednog od najpopularnijih dečačkih bandova na svetu. U vezi su bili od 1999. do 2002. godine. A onda su krenule glasine o prevari. Pisalo se i da je Britni navodno prevarila Džastina s koreografom. To je bio kraj njihove ljubavi, a prašina u medijima nakon njihovog raskida dugo se nije slegnula.

Koji su najduži brakovi u Holivudu saznajte OVDE.

Ališa Kiz, kradljivica tuđeg supruga

Ališa Kiz je stekla ugled kao talentovana pevačica i njeni obožavaoci su bili šokirani kad je u javnost izašlo da je "ukrala" muža drugoj. Ališa i Sviz Bic tvrdili su da je njegov brak bio gotov i pre toga, ali ostavljena supruga je tvrdila drugačije.

Razvod Breda Pita i Dženifer Aniston zbog Anđeline Džoli

Dženifer Aniston i Bred Pit venčali su se 2000. godine, a slavni se par razveo pet godina kasnije nakon što je Bred upoznao Andželinu Džoli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine. Iako je Aniston krenula dalje sa svojim životom i karijerom, brojni magazini još uvek zarađuju novac povezujući Dženifer s njenim bivšim i Anđelinom.

Koje holivudske tajne će vas iznenaditi saznajte OVDE.

Veza Vudija Alena i Sun-Ji

Tokom veze Mie Farou i reditelja Vudija Alena, on se ponašao kao da je otac njenoj deci. Par je raskinuo vezu 1992. godine nakon što je Mia našla dokaze da je njen partner imao vezu s njenom usvojenom ćerkom Sun-Ji. Ovaj skandal je šokirao javnost, a o njemu sokom godina nije prestalo da se piše jer s vremena na vreme u javnost procure neki novi detalji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs