Porodična drama

Aleksandra Kovač odgovorila na Kristinine napade

Nakon što se Kristina Kovač javno odrekla sestre Aleksandre, sada je i ona rešila da kaže svoju stranu priče
Vip priča
18:04h Autor:
Aleksandra Kovač odgovorila na Kristinine napade
Foto: Kurir Arhiva

Izjava Kristine Kovač da se odriče rođene sestre Aleksandre izazavala je buru u srpskoj javnosti, Aleksandra je ekskluzivno za Kurir rešila da progovori na ovu temu i stavi tačku na porodičnu dramu.

- Moram da se osvrnem na javni medijski napad koji je izvršen na mene i na mog partnera Romana Gorseka, ali i na moju porodicu protekle nedelje. Objavljivanje neistina i optuživanje na osnovu lažnih informacija je dovelo do toga da se naša imena provlače po žutoj štampi, što se nikada do sada nije dogodilo. S obzirom na to da moj otac Kornelije, moja sestra Anja, moj partner Roman i ja nemamo nikakve veze sa neistinama koje je Kristina Kovač napisala u svom tekstu, zamolila bih medije da to uzmu u obzir.

OVDE saznajte kako je Đole Đogani posavetovao sestre Kovač.

Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Nakon toga, naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Ja sam se nakon karijere u popularnoj muzici okrenula i komponovanju primenjene muzike, pedagoškom radu sa decom i odraslima, i akademskom usavršavanju, pa sam tako upravo magistrirala na polju filmske kompozicije na prestižnom Edinburg univerzitetu.

Moj partner, Roman Gorsek, s kojim sam poslovnu saradnju započela 2000. godine, svojim radom, znanjem, idejama i podrskom učestvovao je u svakom mom poslovnom i životnom koraku, i bio uz mene kada niko drugi nije. Sve optužbe koje su iznete na njegov račun su lažne, i ovim putem želim da se izvinim njemu i njegovoj porodici na svemu što su doživeli u proteklih nedelju dana. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komunicaramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže - rekla je Aleksandra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs