Oduševiće vas

Klunijev otac govorom ostavio bez teksta sve goste na venčanju: Džordž je kralj ironije!

Amal i Džordž su nam dali više od nade. Dali su nam verovanje da ovde i sada ljubav živi, rekao je otac slavnog
Vip priča
20:16h Autor:
Foto: Reuters

U moru atrakcija o venčanju poznatog para, Džordža Klunija i Amal Alamudin, čini se da je najemotivniji događaj bio govor glumčevog oca.

 

Nik Kluni, američki novinar i televizijski voditelj, bio je jedan od četvoro ljudi koji su dobili privilegiju da drže govor na venčanju poznatog para - piše Glamour Magazine.

Kako je izgledalo prvo pojavljivanje u javnosti Džordža Klunija i Amal Alamudin nakon venčanja, pogledajte OVDE.

 

Tom prilikom Nik je duhovito rekao:

 

"Najlepši, najintrigantniji grad na svetu. Stop. Blistavi ansambl uspešnih ljudi. Stop. Predivna mlada. Stop. Nervozni mladoženja. Stop" - pričao je Nik kao da piše telegram i dodao malo ozbiljnijim tonom:

 

"Duboko smo zašli u doba ironije, cenimo zadovoljstvo koje nalazimo u skepticizmu. A onda dolazi Džordž - kralj ironije, kleči na kolenu razbijenom na košarci i pita razumnu Amal da se uda za njega. Ako mislite da je to najluđe od svega, nije - Amal je rekla DA!" - nastavlja Kluni senior.

 

OVDE pogledajte fotografije sa venčanja Džordža Klunija i Amal Alamudin!

 

"I u svom talasu ljupkosti i darežljivosti, Amal i Džordž poklonili su nam još jedan dar. Nadu. Ne, to je više od nade. Nada je suviše kratkoročna... Daruju nam verovanje da na ovom mestu, u ovom trenutku, ljubav živi" - zaključio je Nik.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...