Ona je san svakog muškarca

Monika Beluči napunila 50 godina: Seks simbol ne prestaje da mami uzdahe! (FOTO)

Ne plašim se golotinje jer za mene ništa nije lepše od nagog tela. Svoje telo tretiram kao objekat i verujem da je to sjajno pošto je ono deo mog posla, a kada tako postavim stvari, s njim mogu da radim šta god poželim, izjavila je italijanska lepotica
Vip priča
23:22h Autor:
Monika Beluči napunila 50 godina: Seks simbol ne prestaje da mami uzdahe! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 14 Foto: AP

Monika Beluči je rođena 30. septembra 1964. u italijanskom selu Čita di Kastelo kao jedino dete vlasnika transportnog preduzeća i slikarke. Karijeru je započela kao model, i to u 16. godini. Kasnije, kada je upisala pravo na Univerzitetu u Peruđi, nastavila je da radi kao model da bi zaradila novac za školovanje.

Retka kombinacija savršenog lica i zanosnog tela Moniki je donela titulu seks-simbola i, uopšte, smatra se jednom od najlepših žena. Brojni časopisi za muškarce je redovno svrstavaju u sam vrh svojih izbora lepote i seksepila, a tokom karijere neretko se pojavljivala naga, što joj uopšte nije predstavljalo problem.

O ovoj lepotici od malih nogu mašta Vlada Mandić. OVDE saznajte više o tome.

"Ne plašim se golotinje jer za mene ništa nije lepše od nagog tela. Upravo tako moguće je doživeti neverovatne emocije i izraziti se potpuno drugačije. Svoje telo tretiram kao objekat i verujem da je to sjajno pošto je ono deo mog posla, a kada tako postavim stvari, s njim mogu da radim šta god poželim. Takav stav nudi mi najviše slobode, a kada nisam stegnuta, mogu da dam najviše od sebe kao glumica. S druge strane, odavno se bavim modom i navikla sam da se slikam gola pa mi na setovima češće predstavlja problem da se poljubim s nekim, nego da se skinem", objašnjava Monika.

Zašto je na ovogodišnjem Kanskom festivalu Monika ukrala svu pažnju prisutnih pogledajte OVDE.

Bila je verena za glumca Nikolu Farona, od 1989, do 1995. godine. Međutim, venčala se 1999. godine sa poznatim francuskim glumcem Vensanom Kaselom, sa kojim ima dve kćerke Devu (2004) i Leoni (2010) i od kojeg se razvela prošle godine.

Sama Monika je o svom izgledu u jednom intervjuu izjavila: „Lepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš da je iskoristiš. Osećam se dobro i prijatno u svom telu, ali ne zbog toga što sam lepa. Poznajem mnoge lepe ljude i njihovi životi su jednostavno užasni. Jako su nesigurni u sebe... Srećna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu.“

Ostatak fotografija ove lepotice pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs