Raznežio se

Nikola Demonja: Čekamo da beba ojača, pa je vodimo kući da je ljubimo i mazimo

Štajdoharova i njen suprug juče obišli svoje novorođenče, koje je u inkubatoru. Lekari su im rekli da je dete mnogo bolje
Vip priča
12:28h Autor:
Nikola Demonja: Čekamo da beba ojača, pa je vodimo kući da je ljubimo i mazimo
Foto: Twitter / Nikola Demonja

Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja su juče posetili ćerku, koja se nalazi u inkubatoru na intenzivnoj nezi u porodilištu u Višegradskoj, piše Kurir-info.rs.

S obzirom na to je pevačica pre dva dana napustila porodilište, a beba ostala zbog potrebne nege, ona nema mira što nije pored svog deteta, pa je jedva dočekala da je vidi i raspita se kod doktora za njeno zdravstveno stanje. Naime, beba je zbog prevremenog rođenja imala malu kilažu i probleme s disanjem.

"Ana i Nikola su se zadržali na klinici za ginekologiju oko sat vremena. Ona je zaplakala kad je ugledala sićušnu bebu, dok ju je Nikola tešio. Prema rečima lekara, njihovoj ćerki je bolje i uskoro će biti sve u redu. Ana je želela ceo dan da provede s njom, ali su joj objasnili da je to neizvodljivo", rekao je naš izvor iz Višegradske i dodao da pevačica mora da se odmara i da ne sme da se nervira.

OVDE pročitajte Demonjin prvi tvit nakon što je dobio ćerku.

"Pošto je Ana imala težak porođaj, ne bi trebalo previše da se uzrujava jer može da naškodi njenom zdravlju. Mora da miruje i odmara se barem nekoliko dana dok se njen organizam ne stabilizuje. Nikola se maksimalno trudi da joj ništa ne nedostaje i pruža joj ljubav", kazao je naš izvor.

Demonja već broji dane do bebinog dolaska kući.

"Beba je dobro, hvala na pitanju. Lepo jede, diše, sve je pod kontrolom. Čekamo da malo ojača i onda ćemo da je vodimo kući da je ljubimo i mazimo", poručio je Nikola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs