dastin hofman

ŽENE SU JOJ PRIČALE KAKO IH JE NJEN MUŽ ZLOSTAVLJAO, A ONA IM NIJE VEROVALA: Samo ona je u njemu videla SVECA

Sa kim je Dastin Hofman u braku i da li ima bivše žene?

Vip priča
Autor:
ŽENE SU JOJ PRIČALE KAKO IH JE NJEN MUŽ ZLOSTAVLJAO, A ONA IM NIJE VEROVALA: Samo ona je u njemu videla SVECA
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ima toliko toga da se kaže o životu i karijeri Dastina Hofmana. Aktivan je u holivudskoj industriji više od 6o godina, glumio je u nekim od najvećih filmova svih vremena poput "Diplomac", "Kišni čovek" i "Kramer protiv Kramera" ali s obzirom da Dastin nije aktivan na društvenim mrežama kao što su Instagram ili Tviter, logično je da se njegovi fanovi zanimaju o tome kakav je njegov privatni život kada se svetla reflektora ugase.

Ko je žena Dastina Hofmana?

Dastin Hofman
foto: Profimedia

Dastin je oženjen Lizom Hofman od 1988. godine. Liza se našalila na račun njihove dugotrajne zajednice kada je u jednom intervjuu rekla: „Kažem da se u Holivudu bračne godine broje kao pseće godine, pa to morate pomnožiti sa sedam.“ Takođe je napomenula da njena ljubav i naklonost prema njemu nastavljaju da rastu kako su godine odmicale. Ona je dalje izjavila da je način na koji je njihov odnos uspeo da se održi s godinama razlog što „naporno rade na tome“. Objasnila je: „Znala sam da ću završiti sa Dastijem i da će moj život biti da putujem svuda sa njim.

Dastin Hofman
foto: Profimedia

Putevi Dastina i Lize prvi put su se ukrstili kada je ona imala 22 godine, a on 38. Uprkos razlici u godinama, znali su da je tako suđeno. Liza i Dastin imaju četvoro dece zajedno.

Iako je Lisa ostala uz njega, njegov je brak i život ozbiljno su poljuljani 2017. godine nakon hapšenja Harvija Vajnstina, kada se nekoliko žena oglasilo i optužilo Dastina za seksualno uznemiravanje.

Dastin Hofman
foto: Profimedia

Najšokantnije je bilo što je među njima bila i njegova 17-godišnja pomoćnica Ana Hanter koja je otkrila kako je Dastin pred njom pričao o seksu i neprimereno je dodirivao. O seksulalnom zlostavljanju progovorila je i Ketrin Roseter koja je s njim glumila u filmu 'Death of a Salesman' i priznala kako ju je tokom snimanja filma zvao u svoju hotelsku sobu te kako se čudila zašto uopšte odseda u hotelu budući živi u neposrednoj blizini.

Dastin Hofman
foto: Profimedia

Dastin Hofman je bio pre Lize u braku sa En Birn

En i Dastin bili zvanično u braku 11 godina. Zajedno su dobili troje dece pre nego što im se brak raspao.

Kada su šokantne optužbe dospele u javnost, odnose su s njim zahladila su i njegova deca iz prvog braka, a u javnost su procurili i detalji sa snimanja filma 'Kramer vs. Kramer' s Meril Strip o njegovoj groznoj naravi.

Naime, kada su krenuli sa snimanjem, Dastin je u prvoj sceni ošamario Meril toliko jako da su joj ostali njegovi otisci prstiju na licu. Svedoci tvrde kako to nije bila gluma, već njegov izliv besa koji je pravdao ulogom. Zanimljivo je da niko sa seta nakon celog iskustva nije imao lepe reči za Dastina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs