U čast života

Praznik porođaja: 12 poznatih dama koje broje dane do dolaska bebe (FOTO)

Ovaj praznik proslavlja se prvog ponedeljka u septembru, a ove godine ća ga svakako slaviti mnoge holivudske zvezde
Vip priča
02:30h Autor:
Praznik porođaja: 12 poznatih dama koje broje dane do dolaska bebe (FOTO)
Foto: AP, Instagram / Alicia Keys

Praznik porođaja slavi se u u više od 80 zemalja sveta svakog prvog ponedeljka u septembru, a posvećen je napretku u socijalnim i ekonomskim dostignućima radnika.

Prvi put proslavljen je u Njujorku 1886. godine, ali se nakon tri dana dogodio masakr u Čikagu. Organizacije nisu želele da Dan porođaj ostane upamćen po tome i pomerili su proslavu za prvi ponedeljak u septembru od 1887. godine.

Kako izgleda Kejti Prajs samo mesec dana nakon petog porođaja, pogledajte OVDE.

Inače, praznik koji proslavlja porođaj u Americi je jedan od dana kada su u toku najveće rasprodaje i popusti u različitim radnjama.Ovogodišnji Dan porođaja svakako će proslaviti i mnoge poznate dame, koje trenutno uživaju u blagoslovenom stanju.

1. Holivudska glumica Skarlet Johanson već je u poodmakloj trudnoći, a uskoro očekuje prvog sina sa verenikom Romanom Daurikom.

2. Mlada glumica Mila Kunis već dugo je u vezi sa glumcem Aštonom Kučerom, a kao kruna njihove ljubavi uskoro stiže i prvo zajedničko dete. A šta je Mila Kunis poručila svim muškarcima, pogledajte OVDE.

3. Hajdin Panetjer

očekuje prvo dete sa dugogodišnjim partnerom Vladimirom Kličkom, profesionalnim bokserom iz Ukrajine.

4. Glumica Lejk Bel uživa u ljubavi sa svojim suprugom Skotom Kembelom, ali i u svojoj prvoj trudnoći.

5. Sestra poznate starlete Kim Kardašijan, Kortni, uskoro će na svet doneti treće dete sa partnerom Skotom Disikom. I u poodmakloj trudnoći Kortni Kardašijan pozira obnažena! Pogledajte fotografiju OVDE.

6. Nedavno je svoj trudnički stomak pokazala i glumica Zoi Saldana, koja uživa čekajući prvod ete sa suprugom Markom Peregom.

8. Glumica Amanda Pet podariće treće dete suprugu Dejvidu Beniofu.

9. Pevačica Keli Roland nosi prvo dete sa suprugom Timom Vajterspunom, ali je to ne sprečava da redovno obilazi teretanu! Kako njen trudnički trening izgleda pogledajte OVDE.

Kojom brzinom stomak raste,glumica se pohvalila na svom Instagram profilu fotografiojom na kojoj pozira iz profila kraj bazena.

11. Čuvena sestra veštica iz TV serije "Čari" Alisa Milano i Dejvid Bulgari raduju se devojčici koju će glumica uskoro doneti na svet.

12. Nikol Elizabet, starleta poznatija pod nadimkom Snuki, očekuje drugu bebu sa svojim verenikom Džionijem LaValijem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs