BILA JE NA IVICI PONORA, U RALJAMA DEPRESIJE I ALKOHOLIZMA: Skandal sa sinom velikog MOĆNIKA zauvek ju je OBELEŽIO

Skandalozni detalji iz života čuvene Marisol šokirali su javnost, a glumica se podigla kao Feniks iz pepela.

Vip priča
20:04h Autor:
BILA JE NA IVICI PONORA, U RALJAMA DEPRESIJE I ALKOHOLIZMA: Skandal sa sinom velikog MOĆNIKA zauvek ju je OBELEŽIO
Skandalozni detalji iz života čuvene Marisol, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Devedesetih godina serija "Marisol" je stekla ogromnu popularnost kod domaće publike, pa su mnogi večeri provodili ispred malih ekrana prateći avanture istoimene junakinje.

Ulogu čuvene Marisol, maestralno je odigrala Erika Buenfil koja je postala jedna od omiljenih glumica tada, budući da joj je ova serija donela planetarnu popularnost. Međutim, malo ko zna dajoj je upravo uloga u seriji Marisol promenila život iz korena, budući da se glumica dugo borila sa depresijom i alkoholizmom.

"Marisol mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila, a glumim od 12. godine. Sećam se da smo se na setu uvek jako dobro zabavljali, smiejali se, iako je pred kamerama bilo mnogo više suza i vrisaka. I danas se srećem s kolegama iz serije i s nostalgijom se prisetimo tih godina. Ta uloga pomogla mi je da se izvučem iz teške depresije i zavisnosti od alkohola za kojim sam posegla zbog nesrećne ljubavi. Mnogo sam patila, život me je na trenutke mrvio, nizali su se ljubavni krahovi i profesionalna podmetanja. Mogla sam da ostanem zatočena u patnji, ali nisam, naučila sam sve da puštam iz sebe", rekla je ona svojevremeno za meksičke medije.

 Marisol
Marisolfoto: Youtube Printscreen / Telenovelas W · openings & music

Njen ljubavni život bio je poprilično turbulentan, a zanimljivo je i da se zabavljala sa sinom bivšeg meksičkog predsednika Ernesta Zedilje i ubrzo je ostala u drugom stanju. Ipak, otac nikada nije hteo da prizna dečaka, što je Eriku potpuno porazilo.

"Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam trudna. Ernesto je bio mlađi od mene i nije hteo bebu. Teško je biti samohrana majka. Moja mama preminula je pre 14 godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina. Moj Nikolas sin je kakvog sam mogla samo da poželim. Žao mi je što nije upoznao oca i što ga nije imao pored sebe kao većina njegovih vršnjaka", istakla je Buenfilova u jednoj emisiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs