pogledajte

ZAIGRALA KOLO U PIDŽAMI: Ovako je RUŠKA JAKIĆ proslavila Novu godinu, snimak postao PRAVI HIT

Novinarka Ruška Jakić je sa javnošću podelila video kako je provela Novu godinu.

Vip priča
Autor:
ZAIGRALA KOLO U PIDŽAMI: Ovako je RUŠKA JAKIĆ proslavila Novu godinu, snimak postao PRAVI HIT
Ruška Jakić, Foto: Antonio Ahel/ATA

Neprevaziđena Ruška Jakić već decenijama privlači pažnju gde god se pojavi, dok njene oštre izjave svaki put naprave pometnju. Od čuvene voditeljke često se mogu čuti mudre izjave i saveti koji su zlata vredni. Uvek je vedra i raspoložena, živi život punim plućima, bez obzira na godine.

Novu godinu je dočekala u svom lepom stanu, a snimak koji je podelila na mrežama oduševio je celu Srbiju.

Ruška je odigrala kolo u kariranoj pidžami i kućnim papučama, a Novu godinu je i u svom stanu dočekala sa svojom prepoznatljivom frizurom i šminkom.

Komentari ispod videa su dokaz da se njoj mnogi dive:

"Legenda", "Bravo, neka uče od tebe kako se živi", "To Ruška, kraljice", bili su samo neki od komentara na video koji je postao viralan.

Osim toga što nema dlake na jeziku, Ruška se ističe i svojom skromnošću. Dok se drugi hvale kako kupuju skupu i markiranu odeću, Ruška nema problem da prizna da kupuje u jeftinijim buticima.

"Kroz siromaštvo sam naučila da mogu podjednako da živim i sa 1000 dinara i sa 1000 evra. Sa hiljadu dinara ću da odem u svoj omiljeni kafić i popijem kapućino, a onda kod kuće ću sesti i pojesti kačamak", rekla je Ruška i dodala:

"Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze. Sad sam pronašla na bulevaru butik za tinejdžere. Imam srebrnu karticu kod Kineza i imam popust od 30%. Na meni je sve od kineza - garderoba, prstenje, minđuše, ogrlica...Sve ovo što sada nosim košta 300 dinara".

Ruška je jedna od retkih žena koja voli sebe i uči druge ljude da čine isto. Za sebe poistovećuje sa filmskom legendom Džoan Kolins i da je godine samo - podmlađuju. Njena pojava mnoge fascinira, a uprkos tome što je imala težak život nije izgubila vedrinu ni jednog trenutka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs