VIP PRIČA: DŽENIFER ANISTON

OSTVARILA SE U MNOGIM ULOGAMA, SAMO U NAJVAŽNIJOJ NIJE: Žarko je želela da postane MAJKA, a preživljavala je PAKAO

Ima 53 godine i tek sada je ispričala koliko se bezuspešno namučila da postane majka. Toliko su je optuživali da je posvećena karijeri, a istina je mnogo bolnija.

Vip priča
09:04h Autor:
OSTVARILA SE U MNOGIM ULOGAMA, SAMO U NAJVAŽNIJOJ NIJE: Žarko je želela da postane MAJKA, a preživljavala je PAKAO
Dženifer Aniston progovorila o majčinstvu, Foto: Profimedia

Dženifer Aniston možda nije najbolja glumica na svetu, ali je svakako jedna od najvoljenijih holivudskih slatkica, poput Meg Rajan. U pitanju je njena ličnost koja je oduševila gledaoce tokom bolnog raskida s Bredom Pitom, kada Džen nikada nije uputila nijednu ružnu reč bivšem mužu.

Uz neodoljivu ulogu Rejčel Grin u seriji "Prijatelji", Aniston je karijeru negovala isto tako brižljivo kao i svoju raskošnu kosu. Ima dva braka iza sebe i nema dece. Upravo je prvi put o svojoj borbi s neplodnošću progovorila za njujorški magazin Alur.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Ispričala je kako je godinama neprekidno pokušavala da zatrudni, prolazila kroz teške trenutke vantelesne oplodnje i alternativnu medicinu poput kineskih čajeva. Za sve to vreme mediji su je pratili u stopu i komentarisali na ružan način činjenicu da nema potomstvo.

Optuživali su je da se suviše posvetila karijeri, da je sebična i da je ostala bez Breda upravo zbog toga što nisu dobili decu. Dženifer kaže da su to apsolutne laži i da nema šta da krije. Priznala je da najviše žali što nije na vreme zamrzla svoje jajne ćelije.

1 / 9 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

- Dala bih sve da mi je to neko ranije predložio, da sebi učinim uslugu. Nisam reagovala na vreme, niti sam razmišljala o tome. Evo me danas. Brod je otplovio - rekla je za Alur.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Mediji su uvek bili opsednuti onim što radi prva žena Breda Pita, tako da su joj tražili svaku grimasu bola na licu ako bi se povela reč o njemu. Bila je to velika ljubav koja je 2000. krunisana brakom. Trajao je pet godina, sve dok Pit nije upoznao Anđelinu Džoli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Ostali su prijatelji, ali je javnost stalno u Dženifer videla ostavljenu ženu i solidarisala se s njom. Udala se deset godina kasnije za kolegu Džastina Terua, poznatog iz filmova "Bulevar zvezda", "Američki psiho" i serije "Ostaci". Nakon dve godine došlo je do iznenađujućeg razvoda.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Aniston se, govoreći o neplodnosti, osvrnula i na loš odnos s majkom. Nisu razgovarale 15 godina. Nensi Dou je 1999. godine objavila knjigu s podacima o nestabilnoj vezi s ćerkom. Iako je Dženifer i ranije pričala kako je majka uvek kritikovala njen fizički izgled, knjiga je učinila da se ne viđaju i ne razgovaraju.

Majka nije prisustvovala ni venčanju s Pitom. Glumica se potpuno posvetila karijeri. To je i moglo da se očekuje od devojke koja je prvih devet godina života živela u Grčkoj, pošto joj je otac bio Grk, a zatim se preselila u Njujork, gde su joj se roditelji razveli. Dženifer danas priča da je taj razvod uništio njen život, tako da je jedva čekala da ode od kuće i diplomira dramu na njujorškom univerzitetu Lagvardija. Nakon svega, Džen kaže da ne žali što nema dece.

Dženifer Aniston
foto: Shutterstock

- Sad zapravo osećam malo olakšanje jer nema više onog pitanja da li mogu, možda mogu... Ne moram više da razmišljam o tome - iskrena je.

Namerava da napiše knjigu o neplodnosti kako bi pomogla svim ženama koje počinju istu borbu.

- Provela sam tolike godine skrivajući svoju tajnu da odlazim na medicinski potpomognutu oplodnju. Bila sam zaštitnički nastrojena prema svemu jer sam imala osećaj da tako malo stvari mogu da zadržim za sebe. Kao da se budim iz hibernacije - ispričala je na kraju.

Stil/Kurir.rs/Ljilja Jorgovanović

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs