Iskrena

Jelenina mama Vera: Moja ćerka je savršena za Noleta i jedna od najlepših devojaka u gradu!

Jelenina majka Vera ispričala je za britanski časopis da je to bila ljubav na prvi pogled i da je njena ćerka, zaljubljenik u tenis, savršena za Novaka
Vip priča
13:22h Autor:
Jelenina mama Vera: Moja ćerka je savršena za Noleta i jedna od najlepših devojaka u gradu!
Foto: Jelena Ristić/ Facebook

Svetski mediji danima najavljuju venčanje prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i njegove verenice Jelene Ristić, koje biti obavljeno večeras na Kraljičinoj plaži u Crnoj Gori.

Jelena je Novakova ljubav iz srednjoškolskih dana koja mu daje najveću podršku, ističe britanski Hellomagazin, podsetivši da je Novak u septembru 2013. godine "ozvaničio" vezu kada je helikopterom odveo Jelenu u Provansu, gde su se verili, a tu vest podelio je sa celim svetom na svom tviteru rečima: "Upoznajte moju verenicu i buduću ženu!".

Jelenina majka Vera ispričala je za Hellomagazin da je to bila ljubav na prvi pogled i da je njena ćerka, zaljubljenik u tenis, savršena za Novaka.

OVDE saznajte detalje dekoracije Jelenine i Noletove svadbe!

"A nije promaklo Novaku ni to da je ona jedna od najlepših devojaka u gradu", dodala je ona.

Svetski mediji donose naslove: "Pobednik Vimbldona Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić spremni za venčanje na plaži", "Mesto Đokovićevog venčanja u centru svetske pažnje".

Daily Mail je podsetio da je prvobitno bilo planirano da se par venča 14. juna, ali da su odlučili da jedno drugom bračne zavete daju, ipak, posle teniskog turnira na Vimbldonu.

Posle pobede u nedelju na Vimbldonu, najbolji teniser sveta oženiće dugogodišnju devojku Jelenu Ristić na privatnoj ceremoniji u četvrtak u luksuznom crnogorskom letovalištu, piše francuska agencija AFP. "Građansko venčanje odigraće se na Kraljičinoj plaži", prenosi reči svog neimenovanog izvora francuska agencija, koja dalje navodi da će crkveno venčanje biti dva dana kasnije u uskom krugu članova porodice i bliskih prijatelja.

Kraljičina plaža je, kako opisuje AFP, lokacija nedaleko od ostrvceta Sveti Stefan, "luksuzan posed u Crnoj Gori oivičen brdašcima sa drvoredima, gde će Đoković i njegovi gosti odsesti". Sveti Stefan i Kraljičina plaža su zatvoreni za javnost, da bi se sprečio eventualni upad uljeza i paparaca, javili su s lica mesta reporteri AFP.

Kako je Marko Đoković opisao Noletovo ponašanje na dan venčanja, pročitajte OVDE.

Mediji pišu o jakim merama obezbeđenja mesta gde će biti održana ceremonija venčanja, kako bi se osigurala privatnost tog čina. Turistima je dozvoljen pristup dvema plažama koje gledaju na Sveti Stefan, ali oni ne smeju da pređu most niti da sede ili šetaju stazom kroz borovu šumu koja vodi ka Kraljičinoj plaži.

AFP prenosi izveštaje beogradskih medija u kojima je navedeno da su zaposleni na Svetom Stefanu potpisali ugovor da ne smeju da otkriju nikakve detalje sa venčanja. Zabranjeno im je, takođe, da donesu kamere i mobilne telefone na Sveti Stefan.

Mediji pišu da je 140 ljudi pozvano na venčanje, uključujući trenere Novaka Đokovića, Borisa Bekera i Marjana Vajdu, kao i tenisere Endija Mareja i Mariju Šarapovu.

AFP navodi i podatak da će venčanje koštati oko 500.000 evra.

Đoković je ranije rekao da mu je britanski magazin Hello platio 500.000 evra za ekskluzivno pravo na fotografije sa venčanja, a ta suma biće, kako je obećao, uplaćena u humanitarne svrhe.

AFP potom detaljno opisuje Sveti Stefan, utvrđeno selo izgrađeno u 15. veku radi eventualne odbrane od turskih vojnika, a koje je posle Drugog svetskog rata postalo ekskluzivno letovalište za poznate goste tadašnjeg jugoslovenskog predsednika Josipa Broza Tita.

Zašto je Ana Kokić odbila Novakovu ponudu da peva na svadbi, pročitajte OVDE.

Mnoge svetske zvezde posećivale su Sveti Stefan 1960-tih i 1970-tih godina, između ostalih Elizabet Tejlor, Ričard Barton, Orson Vels, Kirk Daglas, piše AFP. Letovalište je sada pod upravom međunarodnog lanca Aman Resorts.

Svetski teniser broj jedan, koji je titulu na Vimbldonu posvetio budućoj ženi i detetu, rekao je novinarima da će "sada zatvoriti tenisko poglavlje na neko vreme".

"Puno lepih trenutaka je preda mnom: brak, postaću otac za nekoliko meseci...Uživaću u vremenu sa mojom porodicom i mojom budućom suprugom", poručio je Đoković posle Vimbldona.

Na planini iznad Svetog Stefana postavljena je poruka "Postoji dobar razlog za njega da bude rođen", reči čuvenog crnogorskog vladara i pesnika iz 19. veka Petra Petrovića Njegoša, a koje se odnose na Đokovića, navela je agencija AFP.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs