mnoge kolege su došle na žurku!

NINA BADRIĆ PROSLAVILA 50. ROĐENDAN: Svaki detalj je glamurozan, ona blistala u nesvakidašnjoj haljini srpskog dizajnera

Sve je bilo savršeno organizovano!

Vip priča
11:15h Autor:
NINA BADRIĆ PROSLAVILA 50. ROĐENDAN: Svaki detalj je glamurozan, ona blistala u nesvakidašnjoj haljini srpskog dizajnera
Foto: Printscreen Instagram / badrich

Vlasnica jednog od najraskošnijih glasova Nina Badrić proslavila je juče svoj 50. rođendan! Međutim, njen fenomenlani izgled potpuno je demantuje, kada su godine u pitanju! Blistala je na bajkovitoj žurci u jednom poznatom zagrebačkom restoranu!

Naime, ona je povodom jubilarnog rođendana napravila za svoje prijatelje, kolege i porodicu veliku proslavu, a o svakom detalju je vodila računa. Više od 140 gostiju dočekala je romantična atmosfera sa mediteranskim šmekom. A među poznatim kolegama bili su Jelena Rozga i Petar Grašo.

Restoran je bio predivno dekorisan, a Nina je izgledala nikad bolje u beloj neobičnoj haljini, na kojoj je našiven predimenzioniran cvet od tila. Ova kreacija je delo poznatog srpskog dizajnera Mihana Momose. Dok je ceo stajling upotpunila sjajnom čoker ogrlicom i modernim papučama sa visokom potpeticom od PVC plastike.

Definitivno, komentari mnogobrijnih zvanica su bili da Badrićevoj godine ne mogu apsolutno ništa i da sa pravom važi za jednu od najlepših žena na Balkanu!

- Vegeterijanac sam, ne jedem meso, ni proizvode životinjskog porekla, osim malo ribe. Moj duh ima 25 godina i valjda zato mnogima izgledam mlađe. Svi smo lepi sa 25 godina, no u pedesetima se vidi kako živimo - zaključila je slavljenica.

Ovu damu često upoređuju i sa vanremenskom lepoticom Monikom Beluči, i to sa razlogom, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs