Šuška se

PRIČA SE DA IMA RAK I DA IDE NA HEMOTERAPIJE: Bora Đorđević viđen u gradu - fotografija otkrila istinu! (FOTO)

Dugo nismo videli Boru Đorđevića i taman kad su šuškanja uzela maha, frotmen grupe Riblja Čorba pojavio se u velikom stilu

Vip priča
Autor:
PRIČA SE DA IMA RAK I DA IDE NA HEMOTERAPIJE: Bora Đorđević viđen u gradu - fotografija otkrila istinu! (FOTO)
Bora Đorđević na snimanju emisije "Nikad nije kasno", Foto: ATA Images

Već duže vreme nismo čuli ni glas o Bori Đorđeviću. Kako smo navikli da gostuje u raznim emisijama, nedostajao nam je njegov smisao za humor. A onda smo čuli šuškanja. Pričalo se da mu je dijagnostifikovan rak prostate i da redovno odlazi na hemiotreapije.

Međutim, izgleda da su to samo nagađanja jer se Bora pojavio "jači nego ikad" i to na snimanju emisije "Nikad nije kasno".

Ali gde se do sada krio?

Naime, Bora već duže vreme živi u Ljubljani sa svojom 28 godina mlađom suprugom Dubravkom Milaković. Muzičar u Sloveniji uživa u anonimnosti, dok kod nas ne može ni iz kola da izađe a da ga ne fotografišu paparaci.

1 / 3 Foto: ATA Images

Da podsetimo:

Bora Đorđević je rođen 1952. godine u Čačku. U rodnom mestu je završio osnovnu školu, a nakon problema sa zakonom izbačen je iz gimnazije. Tada su roditelji, kako bi pobegli od „sramote“ koju im je prouzrokovao, odlučili da se presele u Beograd. Tu je Bora završio V gimnaziju i upisao Pravni fakultet.

Nakon dve godine je shvatio da ta profesija nije za njega, pa je pokušao da upiše Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Pošto nije primljen na glumu upisao je pozorišnu organizaciju na FDU. Od tada je apsolvent. Više od 30 godina je bio u braku sa srednjoškolskom ljubavi Draganom Đorđević s kojom ima sina Borisa. Kao svoje dete prihvatio je i Draganinu ćerku Tamaru iz prvog braka. Par se razveo 5. februara 2007. godine, a 23. marta iste godine Dragana je izvršila samoubistvo.

Dve i po godine kasnije oženio je 26 godina mlađu Aleksandru, koja je poreklom iz Rudnika, a koju je upoznao tokom turneje u Americi. Venčali su se 18. novembra 2009. godine u Rudniku, a četiri i po godine kasnije su se razveli. Srpskim tabloidima je 2014. godine priznao da ima novu devojku s kojom živi u Sloveniji, te da je ludo zaljubljen u nju. Bora kaže da je prvo Srbin, pa tek onda roker. Od 27. septembra 2012. godine nosi titulu četničkog vojvode. Pisac i muzičar je 15. februara 2021. godine nagrađen Ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs