NJEGOVE PESME I DALJE ŽIVE!

11 GODINA OD TRAGIČNE SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA:OVAKO je njegova supruga saznala da je poginuo, ćerka ga pominje STALNO!

Vreme leti...

Vip priča
17:35h Autor:
11 GODINA OD TRAGIČNE SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA:OVAKO je njegova supruga saznala da je poginuo, ćerka ga pominje STALNO!
Foto: ATA Images

Danas je punih 11 godina od kako nas je napustio poznati pevač Darko Radovanović. Nastradao je u stravičnoj nesreći na obilaznici Ostružničkog mosta prema Surčinu.

Pevač je ostao zapamćen po dobrome. Prijatelji i kolege ga se rado sećaju i govore da je bio izuzetan čovek i kolega.

Darkov kum i prijatelj Milan Mitković sada se prisetio pokojnog pevača.

- Danas je punih jedanaest godina od kada Darka nema, a bol je ista kao i prvog dana. Vreme samo prolazi, a ja utehu nalazim u Lari. Gledam njegovo dete koje je ostalo, ona puni četrnaest godina samo jedan dan nakon godišnjice Darkove smrti. Predivna devojka, dete za primer. Život je naterao da brže odraste, uživam u njenom odrastanju. Veoma je odgovorna, ide u dve muzičke škole, trenira atletiku i ima sve petice. NJenog tatu niko nikada neće moći da zameni, ali ja se maksimalno trudim da joj očinska figura što manje fali. Marija je divna majka, koja je skroz zaposavila svoj život, čak i posao, da bi se posvetila Lari i njenom vaspitanju - ispričao je Milan koji je otkrio detalje odrastanja Darkove ćerke Lare.

Ističe da je očeva kopija!

- Nasledila je skoro sve na Darka, ona je više od 70 posto on. Lik, obrve, usne, muzikalna je na njega. Prelepo peva, poslednje dve godine se posvetila stranoj muzici i to joj odlično ide, baš lepo pliva u tome. Siguran sam da će i ona biti velika zvezda - sa knedlom u grlu ispričao je on.

Bio je sa Darkom do poslednjeg momenta!

- Tog kobnog dana, Darko i ja smo bili zajedno. On je otišao sa menadžerom na tezgu, a njegova Marija i ja smo otišli na svadbu. Nas dvoje smo sedeli u sali i Marija mi u tom trenutku priča kako su se ona i Darko upoznali baš u tom restoranu, objašnjava mi gde je bila bina, gde su sedeli, o čemu su razgovarali i meni ubrzo zvoni telefon. Zvao me novinar i rekao da je Darko poginuo. Čuo je muziku, a ja sam mu rekao da ne mogu da verujem kakve sve ljudi gluposti izmašljaju, jer sam se malo pre toga razišao od Darka, spustio sam slušalicu. Posle deset minuta je ponovo nazvao da izjavi saučešće i kaže da je informacija tačna. To je bio šok! Neposredno pre toga, njegova žena je pričala detalje njihovog upoznavanja - zaključio je Milan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs