SAZNAJTE VIŠE

ZBOG NJE JE NAPUSTIO SVE I OTIŠAO U ŠVEDSKU: Ovo je izabranik Kristine Kovač! (FOTO)

Partner Kristine Kovač promakao je široj javnosti, a njegovog brata svi znamo

Vip priča
Autor:
ZBOG NJE JE NAPUSTIO SVE I OTIŠAO U ŠVEDSKU: Ovo je izabranik Kristine Kovač! (FOTO)
Kristina Kovač, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ima već par godina kako se naša poznata pevačica i kompozitorkaKristina Kovač (47) odlučila da napusti sve u Srbiji i odseli se u daleku Švedsku gde se bavi potpuno drugim zanimanjem. U početku je tamo bila sama i gradila je uslove kako bi u nekom trenutku mogli da joj se pridruže ćerka Tara Perović i dugogodišnji partner Danijel Brakus. Taj momenat se pre dve godine konačno dogodio i od tada ova tročlana srećna porodica živi novim životom u potpuno drugačijoj sredini.

Međutim, dok smo dovoljno čitali o samoj Kristini pa i njenoj ćerki koju ima iz bivšeg braka sa Igorom Perovićem, dok se više puta pisalo i o njenom turbulentnom odnosu sa sestrom Aleksandrom, čini se da je najmanje propaćeno ko je Danijel, čovek kraj kojeg je muzičarka pronašla konačnu sreću.

Ako vam njegovo prezime zvuči poznato to je zato što je Danijel brat poznatog radijskog voditelja Igora Brakusa, ali Danijel nije u tim vodama. I on je, baš kao i Kristina, napustio sve što je radio u Srbiji pa je u Švedskoj počeo ispočetka kraj svoje drage.

Kristina je ranije govorila o izabraniku, navodeći da je konačno pronašla ono što joj je trebalo.

- To je muškarac kakvog nikada nisam srela i više neću upoznati, u to sam sigurna. On je čovek koji ima najjaču snagu karaktera, izdržao je u životu stvari koje mnogi ljudi ne bi. Poseban je na svaki način - inteligentan, nežan, nesebičan, privržen i posvećen. On je ljubav mog života - istakla je Kristina jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs