PRISETIO SE UDESA

DŽORDŽ KLUNI JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Dok ležite na zemlji i mislite da umirete, shvatite OVO!

Nekoliko godina nakon što je preživeo nesreću, Džordž Kluni otvorio dušu

Vip priča
Autor:
DŽORDŽ KLUNI JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Dok ležite na zemlji i mislite da umirete, shvatite OVO!
Foto: Profimedia

Holivudski glumac Džordž Kluni (60) progovorio je o nesreći koju je preživeo u julu 2018. godine u Italiji, vozeći motocikl.

Džordž Kluni se u razgovoru za The Sunday Times prisetio udesa kada je jedva izvukao živu glavu nakon što je automobil udario u njegov motocikl.

Glumac se vraćao sa snimanja koje je imao na Sardiniji, a nakon inceidenta završio je u bolnici gde je proveo nekoliko dana. Dok je ležao na zemlji, primetio je nekoliko ljudi kako ga slikaju i snimaju telefonom.

Džordž Kluni
foto: Profimedia

"Ako ste javna osoba, ono što shvatite dok ležite na zemlji i mislite da su to poslednji minuti vašeg života, jeste to da ćete za neke ljude uvek biti zabava za njihov Fejsbuk profil. Pozitivan sam lik, ali iz tog sam izvukao zaključak da sam za njih samo zabava. Želite da uhvatite svakog od njih i dobro ih prodrmate", rekao je i dodao:

"Vozač automobila je shvatio da je odgovoran za nesreću, rekao je tada lokalni policajac. Okrenuo je auto i pozvao hitnu pomoć i policiju.

Kluni je tada zadobio modrice i brzo se oporavio.

"Pocepao mi je kacigu na pola, izuo me iz cipela. Bio sam jako potresen, rekao je glumac u maju 2019.

Džordž Kluni se ranije u jednom intervju i našalio rekavši da mu je supruga Amal nakon udesa zabranila da vozi motocikle.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs