Iskrena priča

Šarliz Teron sama i u 38. godini: Ne treba mi muž da bih bila srećna!

Živim svoj život kao da će sutra kraj - nadam se da neće jer imam dete - ali ukoliko bi se to desilo, ovo je život koji sam zaista želela da živim. Ali, na tome mora da se radi, objašnjava glumica
Vip priča
18:28h Autor:
Šarliz Teron sama i u 38. godini: Ne treba mi muž da bih bila srećna!
Foto: Reuters

Jedna od najlepših žena sveta i dobitnica Oskara, 38-godišnja glumica Šarliz Teron otkriva svoj recept za srećan život. Iako je u četvrtoj deceniji života, glumica ističe da joj ne smeta što je još uvek sama i da joj za sreću nije potreban muž.

"Sigurna sam da se mnogi aspekti mog života većini ljudi ne sviđaju. Sve je stvar ličnog izbora. Kao, na primer, činjenica da sam singl u 38. godini. To nije nešto što bi mnoge žene volele...Ali, naglašavam, život je dobar ukoliko ga živite onako kako želite", rekla je Šarliz u intervjuu za Esquire UK.

Možda bi neko pomislio da ovoj lepoj glumici sreća "pada sa neba", međutim, sama kaže da joj je potrebno puno truda za srećan život, piše Huffington Post.

"Živim svoj život kao da će sutra kraj - nadam se da neće jer imam dete - ali ukoliko bi se to desilo, ovo je život koji sam zaista želela da živim. Ali, na tome mora da se radi", objašnjava Šarliz.

Uprkos tome da se mnogo puta našla na listi najlepših žena sveta, glumica ne pridaje puno važnosti aspektu lepote. Kako i sama kaže, iako su se mnogi divili njenoj lepoti, odrasla je ni ne znajući tačno šta taj pojam znači.

"Jao, kako si lepa, bio je samo jedan od komentara koje sam toliko puta čula, a ja sam bila u fazonu - šta uopšte taj koncept lepote znači", objašnjava Teronova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs