dŽULIJA ROBERTS, KIFER SATERLEND I DŽEJSON PATRIK

LJUBAVNI TROUGAO KOJI JE TRESAO HOLIVUD: 3 dana pred venčanje pobegla sa njegovim najboljim prijateljem! (FOTO)

Džulija Roberts je pre 30 godina bila jedna od najpoželjnijih dama Holivuda, a često je bila u vezi sa kolegama. Mnogima je slomila srce, ali najgore od svih prošao je Kifer Saterlend.

Vip priča
Autor:
LJUBAVNI TROUGAO KOJI JE TRESAO HOLIVUD: 3 dana pred venčanje pobegla sa njegovim najboljim prijateljem! (FOTO)
Kifer Saterlend i Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Džulija Roberts je krajem 80-ih i početkom 90-ih godina žarila i palila Holivudom, a vodila je ljubavni život koji po mnogima nije previše odudarao od priča u filmovima u kojima je igrala.

Zahvaljujući filmu "Čelične magnolije" dobila je nominaciju za Oskara i prvi Zlatni globus u svojoj karijeri, a ruže su joj cvetale i na privatnom polju. U to vreme se zaljubila u kolegu iz filma, Dilana Mekdermota, a par je u vezi bio dve godine. Dilan je i kleknuo, ali veridba nije bila dugog veka. Pre nego što su imali priliku da kažu sudbonosno "da", Džulija je ostavila Dilana zbog svoje sledeće ljubavi.

Na snimanju filma "Flatliners" upoznala je kolegu Kifera Saterlenda. Saterlned je u to vreme bio u braku te je sa suprugom imao i dete, ali sve je ostavio zbog ljubavi s poznatom lepoticom. Zabavljali su se manje od godinu dana pre nego što su objavili veridbu, ali tri dana pre venčanja koje je iščekivao čitav svet Roberts je sve šokirala.

Otkazala je venčanje i baš kao u filmu "Odbegla mlada", pobegla je sa njegovim najboljim prijateljem, Džejsonom Patrikom. S Džejsonom se družila tokom snimanja filma u Irskoj, a nije trebalo dugo da među njima krenu da sevaju iskre. Kiferu Saterlendu su oboje slomili srce, a morao je da otkaže i venčanje za 150 gostiju ali ida se opravda medijima.

"Pravio se da mi je najbolji prijatelj, a zapravo je zavodio moju devojku koja mi je bila verenica", rekao je onda Kifer za časopis Pipl. Ipak, Džulijina veza s Patrikom nije bila dugog veka, a nakon njega je izlazila sa mnogim poznatim muškarcima dok se nije skrasila sa sadašnjim suprugom Danijelom Moderom.

Nekoliko godina kasnije, njen nesuđeni suprug Kifer se pomirio sa svojim najboljim prijateljem. Komentarisao je kako su se obojica zaljubili u istom trenutku u istu devojku, ali dodao je kako je to nešto što se svakome može dogoditi.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs