preslatko

Ovako je Tihomir Tika Stanić upoznao ljubav svog života: Iako ga stalno odbija, on neće prestati da je prosi!

Tihomir Stanić, jedna od najvećih glumačkih veličina na ovim prostorima.

Vip priča
Autor:
Tihomir Stanić, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Trenutno vredno radi na rimejku serije ‘Kamijondžije’, a iako već godinama niže uspehe kada je karijera u pitanju, svoj privatan život vešto je čuvao o radoznalih očiju javnosti.

Ljubavna priča Tihomira Stanića pomalo je neobična. Prvi brak završio je, kako sam ističe, uspešno, a sa bivšom suprugom još uvek je u sjajnim odnosima.

– Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak.

Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut – rekao je glumac u emisiji “Šok Tok” i otkrio da je njegovo poznanstvo sa Jelenom promenilo mnogo toga.

Nakon samo nedelju dana zabavljanja priredio joj je prosidbu za pamćenje: Ljubavna priča Đulijane i Bila Rančića! (FOTO)

– Upoznali smo se na aerodromu. Postoji snimak čak kad je upoznajem. Rekli su mi: ‘Vidi kako je lepa devojka’, i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan danas to – otkrio je Tika zanimljvost koja ga veže za suprugu.

Njegova ljubavna priča otpočela je pomenutim sudbonosnim susretom na aerodromu. Godine 1992. sa lepom Jelenom Tika dobija prvu ćerku, Milenu Hanu, a jedanaest godina kasnije i drugu Sofiju Nadu, međutim Jelenu nikad nije oženio.

– Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je – otkriva glumac, ali tvrdi da neće prestati da pokušava.

Jelena i Tika godinama uživaju u srećnoj ljubavi, a iako odbija da se uda za njega, jasno je da je za Tiku Stanića, njegova supruga Jelena posebna žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...