Blizak prijatelj otkriva

Kakva je Kejt Midlton u privatnom životu: Žena koja stvarno živi ono što javno govori!

To je život jedne obične zaposlene majke sa troje male dece, samo što ona radi malo drugačiji posao od većine žena, otkrio je vojvotkinjin prijatelj

Vip priča
08:21h Autor:
Kakva je Kejt Midlton u privatnom životu: Žena koja stvarno živi ono što javno govori!
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton jedna je od najpopularnijih žena na svetu i defintivino jedna od najprisutnijih u medijima jer je veoma interesantna javnosti.

Bilo da se radi o odeći koju je obukla ili (retkim) pikanterijama iz privatnog života, sve što se o njoj čuje ljude zanima, a naročito kakva je ona osoba kada su kamere isključene i kada u blizini nema paparaca.

U intervjuu za magazin People, prijatelj britanske vojvotkinje koji je želeo da ostane anoniman, otkriva baš to - kakva je Kejt osoba privatno, čemu je najviše posvećena i kako se ponaša prema svojoj okolini.

"Ona se najbolje oseća kod kuće - normalne kuće pune obaveza i dece koja trče okolo, razbacuju stvari i prave nestašluke. Kada je vidite iza zatvorenih vrata sa decom, ona je majka puna samopouzdanja, ali kod nje nema preterivanja. Deca uvek bivaju upozorena ako preteruju u nečemu", ispričao je izvor.

Njeno zanimanje je profesionalna razaračica brakova: Dok 22 godine mlađi ljubavnik prolazi kroz pakao razvoda, ona uživa

Britanska kraljevska porodica, Kejt Midlton i princ Vilijam
foto: Profimedia

Iako je poznata po besprekornom izgledu, prijatelj tvrdi da je kod kuće potpuno opuštena.

"Kosa joj je vezana u konjski rep, nosi veoma malo šminke, a oblači sportsku odeću za teretanu ili najobičniju udobnu haljinu i patike. Ako nekuda kasni, prvo zove da se izvini. To je život jedne obične zaposlene majke sa troje male dece, samo što ona radi malo drugačiji posao od većine žena", ispričao je Kejtin prijatelj.

Izvor otkriva i da su za Kejt najviši prioritet njena deca, princ Džordž (7), princeza Šarlot (5) i princ Luis (2), i da se trudi da njihovo vaspitanje i odrastanje bude što je normalnije moguće.

"Veoma joj je stalo da joj deca odrastu "s nogama na zemlji" i da budu svesni realnog života".

Prema priči prijatelja, tokom vikenda Kejt vodi decu u Mable’s Paint Pot, gde uče da farbaju posuđe i prave slatkiše. Sa mužem princem Vilijamom često ide u večernji izlazak u lokalne pabove, gde pričaju o deci i životu, kao i svi drugi parovi i roditelji.

Slavni glumac 20 godina nije razgovarao sa kćerkom, ne zna ni gde se nalazi: Niste u obavezi da volite svoju porodicu!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

"Bili biste iznenađeni koliko su oni normalan i divan, zaljubljen par", tvrdi prijatelj.

Kada situacija se epidemijom korona virusa dozvoli, Kejt vodi decu kod svojih roditelja kako bi provodili vreme s njima, ali i kako bi malo olakšala sebi. Kada niko od rodbine ne može da čuva decu, Kejt se oslanja na porodičnu dadilju Mariju Boralo, koja je sa njima od 2014. godine, kada je princ Džordž imao osam meseci.

Kejt ima i svoju desnu ruku, Natašu Arčer, koja joj je i prijateljica, i stilista, i lični asistent.

"Kada pogledate ljude oko Kejt, to je jedan mali, blizak tim. Kejt bi se osećala izgubljeno bez Marije, Nataše i drugih na koje je navikla. Svi rade naporno ali učiniće sve da Kejt može sve da balansira", otkriva prijatelj.

Kao što joj je to prioritet u poslu, mentalno i emocionalno zdravlje su od ključne važnosti i u njenom privatnom životu.

"Ona se ne plaši da podeli i teška iskustva koja je lično doživela u svom životu i odgajanju dece", ispričala je Ket Ros, direktor Organizacije Baby Basics, u kojoj je Kejt letos volontirala.

"Ona stvarno živi ono što javno govori", zaključio je Kejtin prijatelj.

(Stil.kurir.rs / People.com)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs