PORODIČNA TRAGEDIJA

Potresna ispovest oskarovca: Moj otac je gledao ono što nijedno dete ne sme - to je uništilo i njega i porodicu!(VIDEO)

Gostujući u emisiji kod Grejema Besindžera glumac je otvorio dušu i rekao da je njegov otac gledao najstrašniju scenu koju jedno dete može da vidi.

Vip priča 06.10.2020. - 20:17h
Foto: Profimedia

Deda oskarovca Toma Henksa ubijen je pred njegovim ocem kad je bio dečak, a holivudski glumac je sada prvi put izneo ovu potresnu priču u javnost.

 

Gostujući u emisiji kod Grejema Besindžera, posle mnogo godina, Tom se potpuno otvorio i rekao da je njegov otac bio svedok dedinog ubistva.

 

"Moj tata je imao devet ili deset godina kada je unajmljeni radnik ubio njegovog oca u štali na njegovoj farmi u kalifornijskom gradu Vilovsu", rekao je glumac i objasnio šta se tačno dogodilo i šta je sve njegov otac morao da prolazi tad tokom suđenja.

"Bio je jedno od četvoro dece i jedini se zatekao tamo. Slomilo ga je to iskustvo. Morao je tri puta da svedoči kao dete. S advokatima, sudijom... Bila je to sporna borba, muškarac je oslobođen jer se radilo o tuči. Ali otac mog tate je ubijen i on je tome svedočio", objasnio je Henks.

 

Glumac je priznao i kako je sve to uništilo njegovog oca i prekinulo mu bezbrižni život, kao i da je tada izgubio i osećaj da postoji pravda u svetu.

 

Nije bilo ispravno što je to video. Bila je to nepravda koja je sela na njegova mlada ramena - istakao je glumac.

 

Tom Henks je takođe izneo i činjenicu da je, nakon svega, njegov otac postao crna ovca u porodici, samo jer je svedočio tom stravičnom događaju.

(Stil.kurir.rs/Espresso)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs