kontraverzni italijanski političar

U devetoj deceniji ne može da se skrasi: Berluskoni pokazao 53. godine mlađu devojku! (FOTO)

Iako je u devetoj deceniji života bivši premijer Italije ne odustaje

Vip priča
Autor:
Silvio Berluskoni, Foto: Profimedia

Devojka Silvija Berluskonija, ili barem bivši premijer Italije želi da se tako piše o njoj, glavna je tema ovih dana medija u regionu. Pre samo nekoliko meseci javnost je ostala u šoku kada se pojavila vest da je Berluskoni odlučio da ostavi svoju tridesetčetvorogodišnju devojku ni manje ni više nego zbog još mlađe.

 

Bivši italijanski premijer ostavio je Frančesku Paskale (34) nakon 12 godina veze, saopštila je početkom marta njegova stranka “Napred Italijo” (Forza Italia). Kako se navodi u izjavi i zvaničnom saopštenju, Berluskoni i Frančeska posle svega ostaće prijatelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blogtivvu.com - Gossip e TV (@blogtivvu_com) on

Zauvek će mi biti drag. Želim mu svu sreću sveta i nadam se da će naći nekoga ko će o njemu brinuti kao ja – rekla je Frančeska, koju italijanski mediji navode kao krivca za raspad veze. Naime, ona je, navodno, stalno insistrala da je Berluskoni oženi, pa je izgleda takav stav i doveo da toga da bude ostavljena. Kada joj je Berluskoni saopštio da planira da se raziđu, ona je bila i te kako zatečena njegovom odlukom. Ipak, mirno su se razišli i Frančeska je ostala da živi u luksuznoj vili koju joj je kupio ranije Berluskoni.

 

Nova devojka Silvija Berluskonija zavodljiva plavuša

 

Frančeska i Silvio su prošlost, a pored njega je sada nova devojka, zanosna plavuša čak 53. godine mlađa od njega. Da nije sve samo trač, dokaz su i najnovije fotografije nastale na Sardiniji, na kojima se može videti da su njih dvoje više od običnih prijatelja. U pitanju je manekenka Marta Fascini (30), koja je i nova članica njegove partije.

Navodno je Berluskoni namerno poslao italijanskim medijima fotografije sa Sardinije jer želi da se osvesti Frančeski koja sada ljubi popularnu pevačicu Paolu Turci (55). Šuška se kako ga je jako povredilo kada ju je ugledao na naslovnicama kako ljubi žensku osobu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...