KIRK I ANA DAGLAS

Iako je pričao da je komplikovna i teška, voleo ju je do poslednjeg dana: Njihovu ljubav ni smrt ne može da ugasi!(FOTO)

Kada su glumca svojevremeno pitali čemu duguje svoju dugovečnost, uvek je odgovarao da je zaslužan njegov brak...

Vip priča
Autor:
Iako je pričao da je komplikovna i teška, voleo ju je do poslednjeg dana: Njihovu ljubav ni smrt ne može da ugasi!(FOTO)
Kirk i Ana Daglas, Foto: Profimedia

Kirk Daglas odigrao je neke od najslavnijih uloga u istoriji kinematografije, a umro je u 104. godini. Ipak, kada su ga svojevremeno pitali čemu duguje svoju dugovečnost, uvek je odgovarao da je zaslužan njegov brak, koji je trajao preko 60 godina, piše Glossy.rs.

- Srećan sam što sam pre 63 godine pronašao srodnu dušu i verujem da mi je naš divan brak pomogao da sve preživim. Stalno me pitaju za savet za dugovečnost. Nemam nijedan, ali mislim da smo ovde s razlogom. Pošteđen sam smrti nakon helikopterske nesreće i moždanog udara kako bih napravio još dobra na svetu pre nego što ga napustim - napisao je Daglas u časopisu Closer Weekly povodom svog stotog rođendana.

Tito među holivudskim zvezdama: Šta su Liz, Barton, Sofija Loren, Kirk Daglas i Orson Vels mislili o prvom čoveku SFRJ? (VIDEO)

foto: Profimedia

Lepu Anu upoznao je 1953. godine tokom snimanja filma Act of Love u Parizu, dve godine nakon što mu se raspao prvi brak s glumicom Dajanom Vebster, s kojom je dobio sinove Majkla i Džoela.

Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns o svojoj ljubavi: Činjenica da radimo u istoj industriji je samo plus! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumac je priznao da ljubav između njega i Ane nije bila baš na prvi pogled, već mu je potrebno bilo neko vreme da ju je osvoji.

- Bila je užasna, najkomplikovanija žena koju sam ikad upoznao. Bio sam tada velika filmska zvezda, a kada sam je pozvao na večeru, zahvalila mi se na pozivu i rekla da je jako umorna - rekao je svojevremeno.

foto: Profimedia

- Nikad nisam mislio da je naš brak jedinstven. Zaljubio sam se u devojku i, nakon više od šezdeset godina, i dalje je volim - otkrio je u jednom intervjuu slavni glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs