pogledajte

Svi je sećamo iz filma Prljavi ples: Gde je nestala glumica Dženifer Grej? (FOTO)

Glumica koja je zavela Patrika Svejzija u kultnom filmu, gotovo da je nestala.

Vip priča
Autor:
Svi je sećamo iz filma Prljavi ples: Gde je nestala glumica Dženifer Grej? (FOTO)
Dženifer Grej i Patrik Svejzi, Foto: Profimedia

Svi smo navijali za Bejbi i Džonija u kultnom filmskom ostvarenju Prljavi ples, ali to je bilo pre više od trideset godina. Od tada, skoro da i nismo čuli gde je i šta radi zvezda filma - Dženifer Grej.

Nakon velikog uspeha filma Prljavi ples, karijera Dženifer Grej se ugasila. Film je izašao 1987. godine, a već početkom devedesetih, glumica nije dobijala zapaženije uloge. Sećamo je se još kao prijateljice iz detinjstva Rejčel Grin (Dženifer Aniston), Mindi iz serije "Prijatelji", a pojavljivala se i u seriji "House".

Zaveo najslavnije glumice, Izabeli Ađani napravio dete, pa je ostavio: Životna priča najvećeg glumca današnjice! (FOTO)

foto: Profimedia

Pobedila je u Američkom šouu "Ples za zvezdama" 2010. godine.

Zanimljivo je i to da je otac glumice veoma poznat i cenjen u Holivudu. Džoel Grej je dobitnik Oskara, Zlatnog Globusa, Bafte i Toni nagrade za ulogu u filmu Kabare u kojem se proslavila ćerka Džudi Garland, Lajza Mineli 1972. godine.

Danas, Dženifer Grej ne liči na sebe i to ne zbog godina, već loše izvedenih operacija. Svoje lice je upropastila, a zbog korekcije nosa gotovo da više i ne liči na sebe. Kontraverzna operacija koju je uradila početkom devedesetih godina koštala ju je karijere, jer kako i sama kaže: "Otišla sam pod nož kao poznata ličnost, a završila kao anonimna. To je bila operacija iz pakla. Ja ću uvek ostati upamćena kao nekada poznata glumica koju više niko ne prepoznaje."

Bila je diva 80-ih neverovatne lepote za kojom su muškarci ludeli: Droga i plastične operacije su je uništile! (FOTO)

foto: Profimedia

Prošlo je tačno 33 godine od kada je film Prljavi ples ugledao svetlost dana, te davne 1987. godine Dženifer je imala samo 26 godina kada je dobila ulogu Bejbi Hausman i kada joj je partner bio, pokojni, Patrik Svejzi.

Plastične operacije na srpskoj estradi: Transformacije do neprepoznatljivosti! (FOTO)

foto: Profimedia

Danas, šezdesetogodišnja Dženifer priseća se i drugih filmova koji su joj obeležili karijeru osamdesetih godina "The Cotton Club" i " Ferris Bueller's Day Off". Seća se još jednog filma u kojoj je partner bio Patrik Svejzi - "Red Dawn" 1984. godine.

Najgore plastične operacije ikada: Ni rođena majka ih nije prepoznala! (FOTO)

foto: Profimedia

Posle par godina, zaigrali su ponovo u filmu za koji niko nije mislio da će postati hit. Za tu ulogu bila je nominovana za Zlatni globus.

Dženifer Grej je imala burnu ljubavnu vezu sa Džoni Depom, Majkl Džej Foksom ali i sadašnjim mužem Sare Džesike Parker - Metjuom Broderikom.

Danas je u braku sa glumcem Klarkom Gregom sa kojim ima ćerku Stelu koju su dobili 2001. godine. Žive u Los Anđelesu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs