Kraljica propalih veza

A toliko ih je bilo: Sve nesrećne ljubavi Dženifer Aniston (FOTO)

Iako važi za jednu od najlepših i najpoželjnijih žena na svetu, Dženifer Aniston je dokaz da dobar izgled, slava i bogatstvo ne garantuju sreću u ljubavi, barem kada je ona u pitanju
Vip priča
03:10h
A toliko ih je bilo: Sve nesrećne ljubavi Dženifer Aniston (FOTO)
Foto: Reuters

Lepa glumica Dženifer Aniston definitivno nema sreće u ljubavi! Koga se god dohvatila, nije uspela da istera priču do kraja. Osim delimično sa Bredom Pitom, s kojim je bila u braku, koji je pukao kada je glumac naleteo na fatalnu Anđelinu Džoli. Predstavljamo vam sve dosadašnje ljubavi ove "kraljice neuspešnih veza".

Adam Duric (1995)

Prva poznata ljubav lepe Amerikanke bio je Adam Duric, pevač benda "Counting Crows", s kojim se zabavljala 1995. godine. Jedino što je u toj vezi bilo interesantno jeste to što je Duric nakon raskida bio sa Kortni Koks, s kojom je Anistonova kasnije postala prijateljica na snimanju serije "Prijatelji".

Tejt Donovan (1995-1998)

Nakon duge veze sa Sandrom Bulok, Tejt se smuvao sa koleginicom Dženifer. Nakon tri godine su se verili, on je čak i gostovao u jednoj epizodi "Prijatelja", ali su nekoliko meseci kasnije raskinuli.

Pol Rad (1998-1999)

Tokom snimanja filma "The Object Of My Affection" počela je ova veza, koja je potrajala godinu dana. Pukla je kao i sve prethodne, bez nekog posebnog objašnjenja i pompe.

Bred Pit (1998-2005)

Najuspešniji „projekat” Anistonove! Ljubav na prvi pogled desila se u decembru 1999, a potom i veridba. U julu 2000. su se venčali, a onda je Pit na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" upoznao Anđelinu Džoli. Pit i Anistonova su se razveli 2. oktobra 2005. godine.

Vins Von (2005-2006)

Ljubavne jade nakon razvoda od Breda Pita je Dženifer lečio kolega Vins Von, kojeg je srela na snimanju filma "The Breakup". Čak je počelo i da se šuška o veridbi, ali je sve palo u vodu kada su se u decembru 2006. rastali.

Pol Šulfor (2007)

Romansa od tri meseca! Toliko je trajala veza s lepim britanskim manekenom, koji je odmah uskočio u šemu sa Kameron Dijaz, a poznat je i po aferama sa manekenkom Lisom Snoudaun i drugim lepoticama.

Orlando Blum (2008)

Magazin OK! objavio je u aprilu 2008. da su Dženifer i Orlando u vezi, ali to nikada nije potvrđeno. Interesantno je da je Blum u to vreme bio u vezi sa prelepom Mirandom Ker.

Džon Mejer (2008-2009)

Veza sa ovim muzičkim producentom delovala je obećavajuće. Dogurali su čak dotle da su se 2009. zajedno pojavili na dodeli Oskara, ali avaj... Nekoliko nedelja kasnije su raskinuli.

Bredli Kuper (2009)

Posle kraha koji je doživela raskidom sa Mejerom, sa Kuperom je izdržala skoro dva meseca. Preciznije, trajalo je čak jedan zajednički izazak. I to je bilo to.

Džerard Batler (2009)

Iako su se uspešno krili, nekoliko puta su viđeni zajedno, u intimnim situacijama. Naravno, sreli su se na snimanju filma, što je postao svojevrsni izvor frajera za lepu glumicu.

Džejson Sudeikis (2010)

Jun 2010. Nekoliko izlazaka dok je on prolazio kroz razvod braka, poneka večera, bio joj je interesantan i zabavan... I to je bilo to.

Džastin Tero (2011-2014)

Nakon tri godine veze, 18 meseci veridbe i iščekivanja venčanja, ispostavilo se da ni od ove veze nema ništa. Par je mesecima živeo odvojeno jer ona nije želela da se iz Los Anđelesa preseli u Njujork, pa je čak i 45. rođendan dočekala sama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs