Romansa

Džejms Din nije mogao da veruje da se njegova draga udaje: Seo je na motor i krenuo ka crkvi... (FOTO)

Dok su žene širom sveta glavu gubile za njim, glumac je tajno patio za jednom ženom

Vip priča
10:21h Autor:
Džejms Din nije mogao da veruje da se njegova draga udaje: Seo je na motor i krenuo ka crkvi... (FOTO)
Foto: Profimedia

Džejms Din je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca svih vremena, rođen je 8. februara 1931. godine. Bio je pravi miljenik žena i poznati zavodnik, ali ljubav njegovog života mu je iskliznula iz ruku, i to sebi nikad nije oprostio.

Njegovom šarmu nisu mogle odoleti ni Merlin Monro, Elizabet Tejlor, Džoun Kraford, ni Džudi Garland. Međutim, Džejms Din nije mogao preboleti gubitak Pjer Angeli.

foto: Profimedia

Italijanska glumica Pjer Angeli i Džejms Din nisu bili dugo u vezi, a postojalo je nekoliko razloga za njihov raskid.

Njena majka nije odobravala to što Din nije bio katolik, njegov stil života, brze automobile i način odevanja. Takođe, ljudi iz filmskog studija s kojim je sarađivao pokušavali su da ga odgovore od braka s Angeli.

Čudna smrt svih koji su imali veze sa zvezdom Holivuda: Prokletstvo Džejmsa Dina! (FOTO)

foto: Profimedia

Din je i sam priznao mladoj glumici kako nije još spreman za brak, a nedugo nakon njihovog raskida Angeli se verila za pevača Vića Damona te su se 1954. godine i venčali. Slavni glumac bio je šokiran i ostao je slomljenog srca.

Kako je bio u neverici, odlučio je da se sam uveri da li se njegova draga zaista udaje. Na dan njenog venčanja pojavio se sa svojim motorom ispred crkve.

Četrnaest godina nakon što je njihova veza završila, Pjer Angeli opisala je kako je ta romansa izgledala:

"Išli bismo zajedno na kalifornijsku obalu i tamo bismo u tajnosti ostajali u jednoj kućici na plaži, što dalje od znatiželjnih pogleda. Većinu vremena provodili smo na plaži, sedeći, zabavljajući se, baš poput klinaca na fakultetu.

Razgovarali bismo o nama i našim problemima, o filmovima i glumi, o životu i životu posle smrti. U potpunosti smo razumeli jedno drugo. Bili smo poput Romea i Julije, zajedno i nerazdvojni. Ponekad smo na plaži toliko voleli jedno drugo da smo samo hteli zajedno ući u more držeći se za ruke, znajući da bismo onda bili zauvek zajedno."

Šta se dešava sa najmlađim sinom Majkla Džeksona: Zašto skoro 10 godina niko nije čuo ništa o njemu? (FOTO)

foto: Profimedia

Džejms Din je proveo pet godina u Holivudu gde je glumio u tri velika filma – "Istočno od raja", "Buntovnik bez razloga" i "Div". Prognozirali su mu veliku slava i uspešna karijeru, ali mesec dana pre premijere "Buntovnika bez razloga" 24-godišnji glumac stradao je u automobilskoj nesreći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs