Ne zna kako da preboli

Oglasila se Brajantova udovica prvi put posle tragedije: Ne postoje reči koje bi opisale ovaj bol! (FOTO)

Iza legendarnog košarkaša ostala je očajna supruga i tri ćerke

Vip priča
Autor:
Oglasila se Brajantova udovica prvi put posle tragedije: Ne postoje reči koje bi opisale ovaj bol! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vanesa Brajant, udovica tragično stradalog košarkaša Kobija Brajanta, oglasila se nakon smrti muža i ćerke Đijane (13).

Ona je priznala da je potpuno očajna zbog gubitka voljenog supruga i njihove ćerke, i iskoristila priliku da se zahvali milionima ljudi na podršci i ljubavi koju bezuslovno daju njoj i njenoj porodici u ovim teškim danima.

"Moje devojčice i ja želimo da vam zahvalimo na podršci i ljubavi tokom ovog užasnog perioda. Hvala vam na svim vašim molitvama, definitivno ste nam potrebni. Potpuno smo očajne zbog iznenadnog gubitka voljenog muža Kobija, neverovatnog oca naše četvoro dece, kao i moje predivne ćerke Đijane, dobre sestre moje Natalije, Bjanke i Kapri", dodala je Brajantova udovica.

"Očajni smo i zbog drugih porodica koje su izgubile svoje najmilije u nedelju, i duboko saosećamo sa njihovim bolom. Ne postoje reči koje bi opisale bol koji osećamo. Utehu nalazim u znanju da su Kobi i Điđi znali koliko su voljeno. Blagosloveni smo što smo ih imali u našim životima. Volela bih kada bi mogli da se vrate i budu sa nama zauvek. Oni su bili naši predivni blagoslovi koji su nam oduzeti previše rano", rekla je očajna Vanesa.

Dodala je i da ne zna kako će se oporaviti od ove tragedije, ali da zna da mora da nastavi dalje.

Kobi Brajant je za sobom ostavio suprugu i tri ćerke: Njihova ljubav bila je jača od svih prepreka!

"Nisam sigurna kako će naši životi ubuduće izgledati, ne mogu da zamislim život bez njih. Ali, budimo se svakog dana pokušavajućimo da guramo dalje, znajući da Kobi i Điđi odozgo osvetljavaju naše puteve. Naša ljubav prema njima bezgranična je, nemerljiva. Samo želim da mogu da ih zagrlim, poljubim, blagoslovim. Da ih nekako zadržim zauvek.

Hvala vam što ste sa nama podelili i vašu radost, ali i bol. Molimo vas da ispoštujete našu želju za privatnošću koja nam je neophodna kako bismo se nekako snašli u ovoj novoj realnosti", poručila je supruga pokojnog košarkaša na Instagramu.

Podsetimo, Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana stradali su prilikom pada helikoptera. Otac i ćerka putovali su na utakmicu u nedelju 26. januara, kada se letelica srušila, navodno zbog loših vremenskih uslova. U ovoj nesreći je stradalo ukupno devet osoba.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs