Baš je briga za sve

Megan Markl prvi put u javnosti nakon skandala: Osmeh od uva do uva, pravac privatni avion!

Nije se ni trudila da prođe neopaženo

Vip priča
11:03h Autor:
Megan Markl prvi put u javnosti nakon skandala: Osmeh od uva do uva, pravac privatni avion!
Foto: Profimedia

Nakon što je zajedno sa suprugom princem Harijem odlučila da se povuče sa kraljevskih dužnosti, a potom ostavila muža da se sam izbori i pregovara sa britanskom kraljevskom porodicom, Megan Markl prvi put je snimljena u javnosti.

Vojvotkinja od Saseksa primećena je morskom aerodromu Victoria Harbour u istoimenoj luci u Kanadi, kako sa osmehom od uva do uva ide ka privatnom avionu koji ju je prevezao do Vankuvera.

Izvori kažu da je Megan bila u poseti prihvatilištu za žene u najsiromašnijem kraju u Kanadi.

Kapuljaču je stavila na glavu zbog snega koji je padao, a njen široki osmeh pokazuje da se bivša glumica nije ni trudila da prođe neopaženo.

Kako su zaratile Kejt i Megan: Jetrve 6 meseci nisu razmenile ni reč!

foto: Profimedia

I dok mnogi podržavaju odluku mladog bračnog para da se odvoji od britanske monarhije, drugi ih glasno osuđuju. Tako su se ispod fotografija Dejli mejla pojavili ironični komentari poput: Sirota Meg, baš izgleda tužno što je mužu uništila porodicu.

Bilo je i pitanja gde je maleni Arči ako je Megan posvećena majka kakvom se predstavlja, koji joj je to privatni let po redu, dok se navodno bori za ekologiju, dok su drugi stali u odbranu vojvotkinje koja je ovih dana na meti najoštrijih kritika javnosti, s komentarima da i ona ima prava da uživa u svom životu i da o istom odlučuje.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs