Zabrinuti

Sindi Kraford ne zna šta da radi, muž kipti od besa: Kako da spase ćerku od sulude veze?!

Kao i svaka druga majka, i Sindi ima problema sa ćerkinim ljubavnim životom

Vip priča
Autor:
Sindi Kraford ne zna šta da radi, muž kipti od besa: Kako da spase ćerku od sulude veze?!
Foto: Profimedia

Supermodel Sindi Karford i njen suprug Rande Gerber već nekoliko dana ne mogu da sakriju nezadovoljstvo zbog ljubavnog odabira svoje ćerke Kaje Gerber. Zabrinuti roditelji na sve načine pokušavaju da zaustave vezu s mladim komičarom Pitom Dejvidsonom!

Kaja je već dva meseca u ljubavnoj vezi s Pitom, koji je svojim šarmom oborio brojne poznate dame. Iako prvih nekoliko nedelja slavni roditelji nisu pridavali važnost ovoj naizgled nezamislivoj ljubavnoj priči, čini se kako su sada i te kako zabrinuti zbog neobičnog odabira svoje tek punoletne mezimice.

Ulazak njene ćerke u svet manekenstva nije prošao glatko: Sindi Kraford na meti oštrih kritika!

Sa druge strane, Kaja je u 8 godina starijem komičaru pronašla sve za čim je tragala, pa se poslednjih nedelja nije odvajala od njega. Par je čak počeo i da živi zajedno u njenom stanu u Njujorku, a onda su Sindi i Rande shvatili da stvari izmiču kontroli.

Pre nekoliko dana fotoreporteri koji slavnu porodicu prate u stopu, zabeležili su mali incident na Menhetnu, kada su vidno uzrujani roditelji izlazili i ulazili u zgradu u kojoj se nalazi stan njihove ćerke, a u kojem se u tom trenutku nalazio i Dejvidson.

Tata mlade manekenke nije mogao da sakrije bes.

Žena iz koje izbija seksepil: Sindi Kraford (53) u zelenom satenu! (FOTO)

Sindi i Rande ispred ćerkinog stana u Njujorku, čekajući da Dejvidson ode
Sindi i Rande ispred ćerkinog stana u Njujorku, čekajući da Dejvidson odefoto: Profimedia

Zbog njegovog neurednog izgleda, neobičnog modnog izražaja i nonšalantnog načina života, kao i sklonosti porocima, Dejvidson nije najidealniji kandidat za dečka, pa su mnogi razumeli zabrinute roditelje.

Sindi i Rande pokušavaju da urazume ćerku i udalje je od dečka, pa su pred sam kraj godine odlučili da stvari uzmu u svoje ruke i mladu manekenku odveli u Los Anđeles.

Mama Sindi (53) i ćerka Kaja (17) prošetale Njujorkom u sasvim opuštenom izdanju: Prolaznici nisu znali gde pre da gledaju! (FOTO)

Sindi i Kaja na aerodromu
Sindi i Kaja na aerodromufoto: Profimedia

Situacija na aerodromu bila je vidno napeta, a odnos između slavne mame i ćerke koja još uvek prolazi svoje pubertetsko razdoblje, nije se mogao opisati kao idealan u tom trenutku.

Zbog druženja i ljubavi s Dejvidsonom, Kaja je promenila i imidž i stil oblačenja, pa je od doterane damice postala zaljubljenica u "opuštena" izdanja, neuredne frizure i više ne preferira tip top sređene stajlinge.

Sindi Kraford (53) u kupaćem kostimu: Prestara si za to! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs