Prirodne lepotice

Mama Sindi (53) i ćerka Kaja (17) prošetale Njujorkom u sasvim opuštenom izdanju: Prolaznici nisu znali gde pre da gledaju! (FOTO)

Sedamnaestogodišnja Kaja krenula je maminim stopama i već je počela da niže uspehe na pisti i lomi srca tinejdžera i mladića, baš poput majke svojevremeno

Star look
16:06h Autor:
Mama Sindi (53) i ćerka Kaja (17) prošetale Njujorkom u sasvim opuštenom izdanju: Prolaznici nisu znali gde pre da gledaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki supermodel Sindi Kraford ima 53 godine, ali svojim izgledom i dalje izaziva žudnju kod muškaraca i zavist kod žena.

Sindi je često govorila da je za njen perfektan izgled zaduženo mnogo rada i odricanja, ali i dobra genetika, koju je definitivno nasledila njena ćerka Kaja Gerber.

Sedamnaestogodišnja Kaja krenula je maminim stopama i već je počela da niže uspehe na pisti i lomi srca tinejdžera i mladića, baš poput majke u mladosti.

Sindi Kraford (53) u kupaćem kostimu: Prestara si za to! (FOTO)

foto: Profimedia

Juče su Sindi i Kaja primećene u centru Njujorka, gde su se našle sa Kajinim ocem i Sindinim suprugom, biznismenom Rendijem Gerberom.

Prolaznici nisu znali u koju bi damu pre gledali, iako nijedna nije bila posebno sređena. Sindi je prošetala u dugoj haljini i japankama, a Kaja u kratkoj haljinici i starkama.

Posle Ibice, na redu je Azurna obala: Bahatost i neverovatno licemerje Megan Markl i princa Harija! (FOTO)

foto: Profimedia

Svaka su svom prepoznatljivom stilu, majka i ćerka očarale su pola sveta potpuno prirodnom lepotom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs