neprepoznatljiva

Bila je jedna od najlepših žena sveta krajem 80-ih: Preživela je porodične tragedije, upropastila se plastičnim operacijama! (FOTO)

Ljudi ne mogu da veruju šta je popularna glumica uradila od sebe, te niko neće da je angažuje zbog izveštačenog izgleda

Vip priča
13:05h Autor:
Bila je jedna od najlepših žena sveta krajem 80-ih: Preživela je porodične tragedije, upropastila se plastičnim operacijama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica i nekadašnja manekenka Hanter Tajlo (57) je krajem 80- ih i početkom 90-ih godina važila za jednu od najlepših žena sveta.

Njeno lice krasilo je mnoge naslovne strane popularnih magazina, a publika je pamti po ulogama u brojnim televizijskim serijama i telenovelama.

Njen televizijski debi bio je 1985. godine u seriji "All my children", a krajem osamdesetih dostigla je vrhunac slave. Svi su sa nestrpljenjem čekali da se ona pojavi na malim ekranima, a muškarci su ludeli za njom.

I filmske lepotice plaču: Životna priča ikone stila i najlepše žene 20. veka!

foto: Profimedia

Kasnije je dobila otkaz u seriji, te je njen lik okinut jer se saznalo da je u ljubavnoj vezi s kolegom Majklom Tajlom za kojeg se udala 1987. godine. Iz tog braka imaju dve ćerke Izabel Gabrijelu i Katiju Ariel Tajlo i sina Majkla Edvarda.

Druga značajna ulog Marine Toskane u popularnoj seriji "Naši najbolji dani" 1989- 1990 godine, koju je napustila jer su ukinuli njen lik.

Svi su mrzili moj lik pa čak i ja sam mrzila Marinu i verovala sam rediteljima kako će joj s vremenom promeniti karakter i učiniti je pozitivnom, ali to se nije dogodilo" rekla je razočarana Hanter koja je nakon odlaska iz serije napustila glumu i upisala Medicinski fakultet.

Međutim, kada joj je stigla ponuda da glumi u seriji "The Bold and beautiful" nije mogla da je odbije, te je paralelno studirala i glumila.

Ostvarila je značajnu ulogu i u popularnoj seriji "Mejrouz Plejs" iz koje ju je producent Aaron Speling otpustio kada je saznao da je trudna.

Hanter Tajlo život nije mazio, proživela je brojne porodične tragedije.

Ćerki Katiji su 1998. godine dijagnostifikovali redak oblik raka oka od kojeg se na kraju uspešno oporavila. Sin Majkl Edvard se kao devetnaestogodišnji momak utopio u bazenu porodične kuće u Nevadi, a obdukcijski nalaz je pokazao da je doživeo srčani udar.

Bila je omiljena detektivka 90-ih: Neustrašiva crvenokosa lepotica je danas neprepoznatljiva! (FOTO)

foto: Profimedia

U poslednjih 10-ak godina Hanter nije ostvarila značajniju ulogu, a mnogi su uvereni da je jedan od razloga njen izveštačeni izgled nakon brojnih estetskih operacija kojima se podvgrla.

foto: Profimedia

Njeno lice zahvaljujući tim zahvatima nema nijednu boru, ali primećuje se neprirodan izgled o čemu svedoče brojni negativni komentari na internetu.

"Upropastila je onakvo lice", "Šta je to uradila od sebe", najčešći su komentari razočaranih fanova.

Plastične operacije na srpskoj estradi: Transformacije do neprepoznatljivosti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs