Zaslužene titule

Oduvek su bile lepe: 10 zvezda koje su bile kraljice mature (FOTO)

Većina ovih poznatih dama su bile navijačice i popularne devojke sa kojima su svi hteli da se druže, onakve kakve ih gledamo u filmovima. Ipak, među lepoticama ima i sportistkinja, a i štreberki
Vip priča
06:02h Autor:
Oduvek su bile lepe: 10 zvezda koje su bile kraljice mature (FOTO)
Foto: AP

Hale Beri

Ona je prva crnkinja koja je za ulogu u filmu "Monster's Ball" osvojila Oskara, a u srednjoj školi u Ohaju Hale je bila prva crnkinja koju su izabrali za kraljicu maturske večeri. Koliko je lepa Hale svedoče brojne liste najlepših žena sveta na kojima se redovno nalazi, a i činjenica da je 1986. bila šesta na izboru za Mis sveta.

Džesika Simpson

Iako nije uspela da upadne u Miki Maus klub, Džesika je našla svoje mesto u svetu šoubiznisa. Od najranijih dana je tipična slatka plavušica. Danas voli da se sređuje i da igra na kartu seksepila i bujnih grudi. Tokom školovanja u srednjoj školi u teksaškom gradu Ričardsonu za kraljicu maturske večeri izabrali su je čak dva puta.

Meril Strip

Kada se spomene graciozno starenje u svetu slavnih i bogatih, većini na pamet pada jedna osoba - Meril Strip. Rekorderka po broju nominacija za Oskara i Zlatni globus pohađala je srednju školu u Nju Džerziju. Bila je lepa i popularna, pa se okitila i titulom kraljice maturske večeri.

Pola Abdul

U srednjoj školi u Los Anđelesu Pola Abdul je bila jedna od popularnijih učenica. Bila je lepa, pametna, bavila se plesom i bila vođa navijačica. Zato ne čudi što su je izabrali za kraljicu maturske večeri.

Šeril Krou

Tokom srednje škole Šeril je bila navijačica, mažoretkinja i ostvarila je veliki uspeh kao članica atletskog kluba. Danas popularnu pevačicu, u srednjoj školi u Nju Hempširu su izabrali i za kraljicu maturske večeri.

Rene Zelveger

Dok je pohađala srednju školu u Teksasu bila je navijačica, članica debatnog tima i dramske sekcije, a bavila se i gimnastikom. Ne zna se da li je to što je bila u učeničkom veću imalo uticaja na odluku, ali Rene su na maturskoj zabavi proglasili idealnom devojkom za odlazak na sastanak. Laskavu titulu primila je sa smeškom, kao i poljubac od direktora škole.

Debra Mesing

Debra je bila učenica srednje škole na Roud Ajlendu. Bila je članica dramske sekcije, pevala je u horu, išla na časove pevanja, plesa i glume. Bila je lepa i popularna, pa su je zato i izabrali za kraljicu maturske večeri.

Meg Rajan

Godinama je bila otkačena slatka devojka sa plavim loknicama, ali sada zbog brojnih estetskih zahvata više sliči na Betmenovog zakletog neprijatelja Džokera. Kad je maturirala, Meg je bila toliko lepa i posebna da su je izabrali za kraljicu maturske večeri u srednjoj školi u Konektikatu.

Rouzi O'Donel

Nekima možda zvuči neverovatno, ali u Rouzinoj njujorškoj srednjoj školi su joj dodelili brojne laskave titule. Bila je kraljica maturske večeri dva puta, predsednica razreda, a proglasili su je i razrednom "ludom".

Rašida Džouns

Srednju školu u Los Anđelesu, Rašida je pohađala sa Paris Hilton i Kim Kardašijan. Za razliku od starleta koje su zaključile da je najbolji način da se proslave snimanje kućnih pornića, Rašida je igrala na kartu inteligencije. Osim što je bila kraljica maturske večeri, izabrali su je i za osobu koja u generaciji ima najviše šansi da uspe. Na Harvardu je diplomirala filozofiju i religijske nauke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs