Njima nikad nije dosadno

Njima je život akcija i van filmskog platna: Tajne holivudskih glumaca koje nisu želeli da budu otkrivene!

Upoznajte ove poznate ličnosti u potpuno novom svetlu

Vip priča
10:58h Autor:
Njima je život akcija i van filmskog platna: Tajne holivudskih glumaca koje nisu želeli da budu otkrivene!
Foto: profimedia/kolaž

Njihovi životi su puni zanimljivih dešavanja, čak i izvan bioskopa. Neke tajne su sami izneli, ali smo sigurni da su dobro razmislili ne bi ih otkrivali.

Neke situacije mogu da se uporede sa komedijom, dok su neke kao pisane za dramu.

Hale Beri se lažno predstavljala kako bi upoznavala ljude na internetu

Glumica je rekla da je nekada četovala na internetu pod lažnim imenom kako bi upoznala nove ljude. Kad bi im posle nekoliko dana razgovora konačno rekla ko je ona, niko joj nije verovao.

Bred Pit uplovio u vezu sa 11 godina mlađom: Ona je osvojila srce holivudskog zavodnika! (FOTO)

foto: Profimedia

Liam Neson je radio kao nastavnik, ali su ga otpustili zbog udaranja učenika

Ovaj glumac je nekoliko godina radio kao nastavnik u srednjoj školi. Jednom je zamolio jednog od svojih 15-godišnjaka da napusti učionicu zbog neprimerenog ponašanja, a student je izvadio nož. Liam je udario studenta. Uprava nije kvalifikovala akciju kao samoodbranu i Liam je otpušten.

Sudbonosni susret pre 21 godinu: Ovako je planula ljubav između Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džons!

foto: Reuters

Sa 12 godina, Dani Trejo je počeo da koristi opijate i pljačka prodavnice. Sada, on angažuje lečene zavisnike za rad u njegovim prodavnicama krofni kako bi im pomogao

Dani Trejo je proveo 11 godina u zatvoru zbog oružane pljačke i trgovine drogom. Počeo je da uzima drogu sa 8 godina, a kada je imao 12 godina posato je zavisnik.

Režiser Andrei Končalovski ga je primetio i ponudio ulogu u filmu. Od tada, Trejo je odigrao ne više od 200 uloga u filmovima i otvorio lanac kafića u kojima zapošljava ljude koji su prošli program rehabilitacije i koji žele da započnu nov život bez droge.

Nikolas Kejdž je kupio skelet tirannosaurusa za 276.000 dolara, koji je kasnije morao da vrati jer se ispostavilo da je ukraden

Tokom jedne aukcije 2007. godine, Leonardo Di Kaprio i Nikolas Kejdž su se borili za skelet tirannosaurusa. Kejdž je ponudio više novca, ali se kasije ispostavilo da je to zapravo eksponat koji je ilegalno iz Mongolije doneo trgovac. Glumac je morao da ga vrati bez novčane nadoknade.

Ovoliki narcizam od Bijonse nismo očekivali: Svoju kćerku proglasila kulturnom ikonom!

foto: AP / Vincent Yu

Kolege Dvejna Džonsa su mislili da je on u stvari policajac

Zbog ranog ulaska u pubertet, 16-godišnji Dvejn je izgledao mnogo starije nego što je zaista bio. Zbog toga što je bio visok i zbog brkova koje imao u to vreme, njegovi drugovi su mislili da je on tajni policajac koji je istraživao slučaj i pretvarao se da je student.

Savršen jesenji stajling: Učite od Demi Mur (56) šta se nosi i kako se nosi! (FOTO)

Hju Grant je 4 godine glumio svog agenta

Glumac je priznao da se 4 godine pretvarao da je njegov agent po imenu Džejms, kako ne bi morao da troši dodatni novac. Napravio je i lažni mejl, a kada je razgovarao telefonom, govorio je sa škotskim naglaskom.

Najšokantniji detalj iz biografije Demi Mur: Majka je pustila da me siluju za 400 dolara!

foto: Reuters

(stil.kuri.rs)

Kada imaš ovakvo telo nije ti problem da se skines: Brižit Bardo je imala preko 100 ljubavnika, a među njima i nekoliko žena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs