Nije im život kao na filmu

Mračne porodične tajne poznatih: Čiji otac je plaćeni ubica, ko je zlostavljan kao dete (FOTO)

Šarliz Teron, Maraja Keri, Kevin Spejsi, Majli Sajrus, Vudi Harelson žive u raskoši i bogatstvu, ali to nije uvek bio slučaj, jer su imali izuzetno teško i traumatično odrastanje i komplikovane porodične odnose
Vip priča
20:24h
Mračne porodične tajne poznatih: Čiji otac je plaćeni ubica, ko je zlostavljan kao dete (FOTO)
Foto: Beta

Šarliz Teron

Lepa glumica je odrasla u ruralnom delu Južne Afrike, na farmi blizu Johanezburga, sa majkom Gerdom i ocem Čarlsom. Juna 1991. kada je Šarliz imala samo 15 godina, bila je svedok ubistva njenog oca i to od strane Šarlizine majke. Čarls je bio alkoholičar i napao je suprugu, ugrožavajući njen život, tako da je na sudu majka oslobođena jer je ubistvo izvršeno u samoodbrani. Šarliz, sve do jednog intervjua 2004. godine nije pričala o ovom incidentu, a od tada izbegava tu temu.

Majli Sajrus

Da li ste znali da pevačica ima polubrata koji je isto godište kao i ona? Njen otac Bili Rej napravio je dvema ženama decu u otprilike isto vreme, pre nego što je oženio Majlinu majku. Njen polubrat Kristofer Kodi je odrastao u Južnoj Karolini sa samohranom majkom Kristen Laki i gotovo da i nema kontakt sa porodicom mlade pevačice ili sa svojim ocem, iako ga je on posećivao kada je bio dete. Kodi se često s ljubavlju seća svojih zajednički provedenih dana sa polusestrom Majli, a otvoreno je govorio o tome kako pokušava da uspostavi kontakt sa svojim ocem.

Vudi Harelson

Otac fenomenalnog glumca Čarls je bio plaćeni ubica. Osuđen je zbog ubistva federalnog sudije nedugo nakon što je pušten na uslovnu slobodu iz zatvora u kojem je bio zbog prethodno izvršenog ubistva. To je bilo prvo ubistvo američkog sudije u 20. veku, tako da je Čarls osuđen na doživotnu robiju. U jednom intervjuu britanskom "Gardijanu", Vudi se nevoljno prisetio detinjstva i kako njegov otac nije bio "sjajan". Međutim, do 2008. kada je Čarls preminuo u zatvoru, glumac je otkrio da su izgradili relativno dobar odnos, s obzirom na okolnosti.

Kevin Spejsi

Kevinova prošlost je prava nepoznanica, jer glumac retko kada govori o svom detinjstvu i porodici. Ono što se zna je da Spejsi nije u dobrim odnosima sa jedinim živim članom porodice, bratom Rendijem Faulerom. Rendi se obratio medijima tvrdeći da je Kevina kao dete zlostavljao njihov otac i da je čitavu kuću prekrio nacističkim obeležjima. Spejsi je kategorički negirao ove tvrdnje, i iako se čini da je Fauler možda željan pažnje, nešto definitivno nije u redu u toj porodici.

Maraja Keri

Pevačica je živela u poprilično haotičnom domu kao dete, a kada je imala 3 godine, roditelji su joj se razveli i sa bratom Morganom preselila se kod majke. Međutim, njena sestra Alison ostala je da živi sa ocem. Kako je Maraja odrastala bez oca, izgubila je kontakt i sa sestrom. Alison je postala zavisna od droge, bavila se prostitucijom i posvađala se sa Marajom kada je njihova majka 1994. pokušala da dobije starateljstvo nad Alisoninim detetom. Maraja je osnovala fond kako bi se dete oduzelo od svoje majke, zbog njenih problema sa narkoticima. Pevačica, međutim, izbegava da u medijima priča o porodičnim problemima.

Lindzi Lohan

Mnogi ljudi su čuli o neslavnim pričama koje okružuju Lindzinog oca Majkla, ali većina ne zna za njegovo vanbračno dete. Lohan je 2012. pristao da uradi test očinstva na zahtev maserke za koju se verovalo da joj je napravio dete. Potvrđeno je da je Ešli njegova ćerka i obećao joj je da će da joj pomogne da se probije u šou biznisu. Lohanovi su daleko od idealne porodice, i često se provlače po žutoj štampi zbog njihovog "prljavog veša", ali Lindzi je odbila da prizna polusestru i da se vidi sa njom.

Lejton Mister

Kada je zvezda serije "Tračara" rođena, njena majka Konstans je služila zatvorsku kaznu u Teksasu zbog umešanosti u krijumčarenje droge između Jamajke i Amerike. Glumičinoj majci je dozvoljeno da je odgaja prvih nekoliko meseci van zatvora, nakon čega se vratila da odsluži kaznu. Lejton je izjavila da je njeno odrastanje bilo normalno koliko god je to bilo moguće, kao i da je njen odnos sa majkom bio dobar dok se stvari nisu drastično promenile 2012. godine. Glumica je tužila svoju majku zbog starateljstva nad bratom, jer je navodno Konstans potrošila novac namenjen za lečenje svog sina, iako je glumica porekla da je bila u bilo kakvoj finansijskoj obavezi prema majci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs