Mnogi ne veruju

Najseksepilnija žena današnjice: Raskalašna glumica se dva puta godišnje testira na HIV, a sada je šokirala novom odlukom!

Iza sebe ima dva propala braka, koji su trajali po tri godine

Vip priča
Autor:
Najseksepilnija žena današnjice: Raskalašna glumica se dva puta godišnje testira na HIV, a sada je šokirala novom odlukom!
Foto: EPA / Nina Prommer

Holivudska glumica Skarlet Johanson važi za jednu od najlepših, ali i najintrigantnijih žena današnjice, piše Stil.kurir.rs.

Ona je po pitanju seksa vrlo otvorena, više puta je javno isticala da upražnjava seks bez zaštite i da se zbog toga dva puta godišnje testira na HIV virus.

Iza sebe ima dva propala braka, koji su trajali po tri godine, pa su svi ubeđeni da se zanosna plavuša nikad neće smiriti pored jednog muškarca, ali sada je ponovo šokirala javnost - Skarlet je odlučila da treći put izgovori sudbonosno Da!

Naime, ona je pre dve godine prihvatila verenički prsten dečka Kolina Džosta, a izgleda da su svadbena zvona zaista u najavi.

Ovo su 33 najlepše žene svih vremena: Da li pogađate ko je na prvom mestu? (FOTO)

foto: EPA / Nina Prommer

"Iako mnogi tako misle, nisam promiskuitetna. Čini se da postoji neko pogrešno uverenje da sam, u seksualnom smislu, poprilično lako dostupna, što ne znači da nisam otvorena prema seksu. Brinem o zdravlju i testiram se na HIV virus dva puta godišnje", rekla je još 2006. u intervjuu za Allure. Baš zbog te izjave glumica je počela da važi za "laku ženu", ali već s prvim šokantnim naslovima ona je istakla da svaki čovek treba redovno da se testira na seksualno prenosive bolesti i insistirala da ona tako samo brine o svom zdravlju.

Da li će do svadbe sa komičarem zaista doći ostaje da vidimo, a mediji se ovih dana bave isključivo dugačkim i zanimljivim spiskom Skarletinih bivših ljubavi. Sve o njenom životu i ljubavnim vezama pročitajte OVDE!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs