venčanje na pomolu?

Džoni Dep ima novu devojku: Reč je o dvadesetogodišnjoj Ruskinji čije će vas zanimanje šokirati! (FOTO)

Ovo je Depova prva veza nakon skandaloznog razvoda sa glumicom Amber Herd

Vip priča
16:11h Autor:
Džoni Dep ima novu devojku: Reč je o dvadesetogodišnjoj Ruskinji čije će vas zanimanje šokirati! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džoni Dep (55) planira da se oženi dvadesetogodišnjom Ruskinjom, Polinom Glen, sa kojom već živi u svom domu u Holivudu. Par je prvi put viđen zajedno u Moskvi prošle godine dok je Dep bio na turneji sa svojim bendom.

Ovo je Depova prva veza nakon razvoda od glumice Amber Herd koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje. "Druge žene u njegovom životu ga uništavaju i bilo mu je veoma lako da se zaljubi u Polinu", rekao je jedan izvor za britanske novine. Ono što je izazvalo određene reakcije kod publike je Polinino zanimanje: Naime, ona je plesačica i koreograf, ali i go-go igračica.

Smatra se da Polina ima oko dvadesetak godina, a upoznala je Depa na jednoj zabavi u Los Anđelesu (Kalifornija) prošle godine. Vest o tom novom odnosu dolazi u sred pravne bitke sa Amber Herd koju je Dep optužio za klevetu i tužio je za 50 miliona evra.

Glumica, 32, kaže da je Dep postao "čudovište" kada je bio pod uticajem droge i alkohola, prema sudskim dokumentima koje je dobio časopis People.

Herd i Dep su se venčali 2015. godine. U maju 2016. Herd je zatražila zabranu prilaska nakon što je optužila Depa za zlostavljanje. Dep je demantovao ove ce i par se razveo u avgustu 2016. privatnim ugovorom. Glumica je dobila sedam miliona dolara koje je donirala u dobrotvorne svrhe. Oba aktera su potpisala sporazume o poverljivosti koji ih sprečavaju da javno govore o svojim odnosima. Dep je tužio svoju bivšu ženu zbog klevete nakon što je napisala objavu za Vašington Post u decembru 2018. godine u kojeoj je tvrdila da je žrtva nasilja u porodici.

Prema rečima glumca, njegova supruga ga je lažno optužila 2016. godine: "Oni su bili deo složene obmane da bi generisali pozitivnu publicitet za gospođu Hard da napreduje u svojoj karijeri." Razni mediji tvrde da je glumac potpisao ugovor o poverljivosti za ljude koji su sada u njeogovom najbližem okruženju kako bi zaštitili njihovu privatnost, uključujući i novu devojku.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs