PREPORUKA

Demi Mur (56) o svom najmračnijem životnom periodu: Tri propala braka i odvikavanje od droge i alkohola!

"Pružili su mi priliku da preusmerim tok svog života pre nego što sam sve uništila. I veoma sam zahvalna na tome, jer bez te prilike, bez vašeg poverenja u mene, danas ne bih bila ovde", rekla je ona na javnoj ceremoniji.

Vip priča
Autor:
Demi Mur (56) o svom najmračnijem životnom periodu:  Tri propala braka i odvikavanje od droge i alkohola!
Foto: Profimedia

Holivudska svetlost često "naoblači" svaku drugu životnu percepciju svojih zvezda. Oni su viđeni na crvenim tepihima, kako uživaju u svim privilegijama koje im dozvoljava njihovo bogatstvo, a onda, oni sami, ponekad su zaduženi da pokažu svoju najugroženiju stranu, da priznaju da u njihovim palatama žive drame koje njihove obožavatelji teško da bi mogli da zamisle!

Demi Mur, 56, posvećena je pisanju svojih memoara, od kojih se u ovom trenutku zna samo njihov naslov Inside Out i to da će biti u prodaji sledećeg septembra. Ali ljudi koji su imali pristup svom sadržaju kažu da će biti više nego iskreni, piše Stil.kurir.rs!

Poznata glumica je imala život pun uspona i padova za koje ne znaju baš svi. Između svojih skromnih početaka u Novom Meksiku i trenutka u kojem je postala poznata glumica, bilo je detinjstva i mladosti obeleženih odsustvom oca kojeg nije poznavala, nestabilnosti koja je generisala u porodici, očuha koji ih je naterao da se stalno sele dok nije izvršio samoubistvo i majku sa dugom istorijom hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju.

Sama Demi imala je zdravstvene probleme tokom adolescencije i napokon napustila srednju školu da bi se posvetila glumi. Sve ovo i još više će stvoriti sadržaj njene naredne knjige, koja će, prema rečima izvršnog urednika časopisa Harper, Dženifer Bart, iznenaditi sve. Karijera glumice, tri braka iza sebe: sa muzičarem Fredijem Murom (od 1980. do 1985.) i glumcima Brusom Vilisom (1987-2000) i Eštonom Kučerom (2005 - 2013) neće biti izostavljeni iz ovog "seciranja" njenih sećanja.

Otkriven razlog razvoda glumačkog para: Evo zašto nisu opstali Demi Mur i Brus Vilis!

foto: Profimedia

Dženifer Bart je opisala knjigu kao "priču o ženi, ženi koja postaje slavna glumica koja samo čini da joj put ranjivosti, snage i samoprihvatanja ima veći uticaj". U deceniji osamdesetih, Demi Mur, majka tri ćerke, Rumer, 30, Skaut, 27 i Talule, 25, morala je da ide u centar za rehabilitaciju zbog zavisnosti od droge i alkohola.

Priča je ponovljena 2012. godine nakon što je propala nakon višemesečnih zabava i poremećaja u ishrani koji su izazvali zabrinjavajući gubitak težine. Nakon ove druge rehabilitacije glumica se otvorila kako bi prepoznala svoje probleme i emocionalno se ogolila na javnom događaju da bi dala primer da se mogu prevazići ove crne faze života:

"Godinama sam bila u spirali, na putu pravog samouništenja" rekla je. "Bez obzira na to koji sam uspeh imala, nikada se nisam osećala dovoljno dobro, dovoljno uspešno", rekla je glumica. Mur je otišla u krizu, iz koje je izašla uz pomoć svojih najmilijih i koja je obeležila trenutak njene rekonstrukcije, kao što je i sama prepoznala, navodi Stil.kurir.rs!

"Pružili su mi priliku da preusmerim tok svog života pre nego što sam sve uništila. I veoma sam zahvalna na tome, jer bez te prilike, bez vašeg poverenja u mene, danas ne bih bila ovde", rekla je ona na javnoj ceremoniji. Trenutno je glumica promenila svoje prioritete.

Lepota, uključujući i operacije estetske hirurgije, više nije jedna od njih. Ona preferira da se odluči za način života usredsređen na zdravlje sebe i svoje porodice. I to je centar njenog života i stavlja ga iznad svoje karijere: "Moji odnosi su važniji i ono što radim zauzima drugo mesto", rekla je ona. Od svega ovoga će više reći njena autobiografija, koja će sigurno otkriti mnogo više ove glumice koja nije objavila nijedan film od 2015. godine!

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs