iskreno

Mišel Obama o odgajanju ćerki u Beloj kući: Proveli smo osam godina govoreći im da će sve biti u redu!

"Radilo se samo o tome da ih sve vreme držimo u realnosti", ističe bivša prva dama. 

Vip priča 19.03.2019. - 14:30h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Mišel Obama je nedavno u jednom intervjuu otvoreno govorila o svom porodičnom životu u Beloj kući. Bivša prva dama Amerike se posebno osvrnula na vaspitanje i odgajanje njihove dve ćerke: Malije (20) i Saše (17).

 

"Morali smo da vaspitavamo našu decu tako što smo stvarali neku našu oazu 'normalnosti' u tom ludom, nenormalnom svetu", iskreno je rekla Mišel. 

 

"Proveli smo osam godina govoreći im da je sve u redu, da će sve biti okej, da je sve to normalno, da samo idu u školu i da ne brinu ništa. Imate ljude koji vas štite, na sigurnom ste, nemojte se žaliti."

 

"Radilo se samo o tome da ih sve vreme držimo u realnosti", nastavlja ona. 

Ona dodaje da im je bilo vrlo važno da i Saša i Malija idu kod svojih drugarica da prespavaju, da se druže, kao i svi ostali u tom uzrastu. Čak su nekada njihovi prijatelji dolazili da prenoće kod njih dve, iako su one mislile da niko ne bi želeo da dođe u Belu kuću. 

 

"One su sve vreme isticale da nisu želele da budu u Beloj kući i da su tu konstantno. Želele su da idu kod svojih drugara, što je sasvim i logično i to je bio dobar znak." 

 

Mišel je istakla da je ponosna na svoje ćerke što su uspele da hrabro iznesu celu tu situaciju pribrano i staloženo, i što su vremenom razvile sopstvene mehanizme odbrane od svega što se dešavalo.


Ovako Barak i Mišel Obama provode svoje vreme: Njihov život je sada odmor, a milioni samo pljušte! (FOTO)

foto: AP / Jacquelyn Martin

"One su žrtvovale dobar deo svog detinjstva, i naučile su u mladom uzrastu kako da se izbore sa brojnim poteškoćama koje su ih pratile", objašnjava Mišel. 

 

"One su bile te koje su svaki dan išle 'u svet', i trudile se da budu kao i sve druge devojčice njihovog uzrasta", zaključuje bivša prva dama. 

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs