Priča se

Zlatni globus: Stvari koje su nas šokirale (FOTO)

Komentari voditeljki su nas ostavili bez teksta, izlivanje kanalizacije na crvenom tepihu, dame u čudnim odevnim kombinacijama - sve je to ostavilo utisak na nas
Šuška se
13:40h
Zlatni globus: Stvari koje su nas šokirale (FOTO)
Foto: Reuters

Dva dana je prošlo od dodele Zlatnog globusa, a o njemu se još uvek priča. Zvezde su bile zanimljive, ali i nepredvidljive. Pogledajte pet stvari koje su nas šokirale.

DiKaprio, Dejmon i Kluni crveneli zbog voditeljki

„Domaćice“ večeri Tina Fej i Ejmi Feler uspevale su da nasmeju publiku do suza prozivkama na račun zvezda večeri.

- Džordž Kluni bi ranije lebdeo u svemiru - rekla je Tina, dok je Ejmi Meta Dejmona nazvala đubretarom zbog uloge u filmu „Behind the Candelabra“.

Ipak, najviše je crveneo Leonardo Dikaprio, koji je primio nagradu za ulogu u „Vuku sa Volstrita“. Devojke su povikale:

- A sada, kao vagine supermodela, toplo pozdravimo Leonarda Dikaprija.

Srećom (ili nesrećom), zavodnik je na ovu dodelu došao sa - mamom.

Lejdi bez gaća

Ekscentrična Lejdi Viktorija Hervi bivši model i IT devojka, često je na listama najgore obučenih, ali ovog puta je baš preterala - pojavila se maltene gola. Haljina indijskog dizajnera Gaurava Gupte, u kojoj je ušetala na afterparti, jedva da pokriva „kritična mesta“, a donji veš, naravno, nije obukla.

Robin Rajt promovisala verenika i grudi

Glumica Robin Rajt, dobila je “Globus” za ulogu u tv drami “House of cards”. Ovu priliku je iskoristila i da prošeta 14 godina mlađeg verenika, glumca Bena. Ali, to nije sve. Prilikom poziranja fotoreporterima na crvenom tepihu, glumica je pokazala sike iz profila, što bismo pripisali kao grešku dizajnera čiju je seksi haljinu te večeri nosila. Ali, prilikom preuzimanja nagrade (opet iz profila), Robin je pokazala da je verovatno očekivala da će nešto ispasti, jer je preko dojke imala zalepljenu trakicu.

Izlivanje kanalizacije

Da peh može svakome da se dogodi svedoči i ogromna bara koja se našla na crvenom tepihu uoči početka ceremonije, što naravno novinarima nije prošlo nezapaženo. Braon-crna tečnost koja je neviđeno zaudarala na kanalizaciju potekla je stazicom kojom je trebalo da paradiraju poznati. Vatrogasne ekipe pojurile su na lice mesta.

Sestre sirene u žutom

Tinejdž zvezda Lena Danam i glumica Melisa Rauh, koju znamo iz hit serije „Teorija Velikog praska“, su se pojavile u skoro identičnim žutim haljinama, a očigledno je trebalo da im oslikaju liniju tela da budu nalik sirenama, iako se nijedna ne može pohvaliti savršenom linijom.

Iako su haljine potekle od različitih dizajnera, razlike na prvi pogled ni nema, jedino što se Melisa ipak odlučila za varijantu sa širokim bratelama, dok je mlađana Lena shvatila da joj taj detalj i nije preko potreban.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs